3-те зодии, които не могат да имат ДЪЛГА връзка

135254
3-те зодии, които не могат да имат ДЪЛГА връзка

Има зодии, които просто не искат да се обвързват. Каквото и да става, когото и да срещнат, накрая пак избират да бъдат сами. Това са 3-те зодии, за които е почти невъзможно да се обвържат сериозно.

Телец

Телците изпитват голям страх от обвързването и този страх ги съпътства през целия им живот. Те смятат, че сериозното обвързване може само да ги нарани. Защото когато подариш сърцето си на някого, е много по-лесно да бъде разбито и да стане на пух и прах. Страхуват се един ден да не останат разведени родители и това да ги бележи за цял живот. За Телците връзките са изключително сложна материя. Изобщо не разбират логиката им, ако изобщо съществува такава. Когато мине голямата еуфория от влюбването, представителите на тази зодия се отдръпват рязко назад, осъзнавайки, че нещата стават сериозно. Не могат да спят спокойно и ги мъчи една единствена мисъл - дали няма да бъдат предадени и наранени. За това и Телците не си падат по сериозните обвързвания и предпочитат да са самотници, които излизат с някого от време-на време.

Лъв

Първоначално може да си помислите, че Лъвовете са страшни домошари, които само си мечтаят да създадат семейство и да изживеят живота си щастливо с някого. Истината обаче е съвсем друга. Те изобщо не могат да си представят живота си скучен, семеен и изпълнен със задачи и отговорности. Лъвовете имат нужда от свобода, която не идва със сериозната връзка. Интересното при тях е, че идват моменти в живота им, когато усещат, че може би са се променили и са готови за по-голяма крачка. Живеят в някаква блаженна заблуда, в която се чувстват щастливи. Мине ли малко време обаче, Лъвовете идват на себе си и се усещат, че това няма как да се случи. Всички обещания, които са дали, отиват на вятъра и жестоко нараняват половинката си.

Стрелец

Проблемът при Стрелците е класически. Те не искат обвързване, защото просто обичат да се забавляват. Купонджии са, предпочитат да прекарват вечерите си навън в шумни и големи компании, пред това да са вкъщи и да се занимават с домашни задължения или деца. Освен това, Стрелците си падат и по флиртовете, случайните връзки и адреналинът, който получават, когато вкарат в леглото си нова "плячка". Смятат, че животът е достатъчно тежък, че да си навличат още задължения и проблеми на главата. Свободата и забавлението са водещите мотиви, заради които Стрелците не искат сериозни връзки. Не слушайте какво ви говорят. Омайните приказки може да са просто начин да ви вкарат в леглото.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 30 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 30 април /валутен калкулатор/

Никога не се разделяйте: 3 знака, че любовта ви ще преживее всички изпитания

Как да останат зеленолистните зеленчуци в хладилника свежи за една седмица?

Какво ще се случи с тялото, ако ядете скара 4 дни подред?

Какво се случва, ако натъркате бананови кори по лицето си?

4 зодии, които са благословени с най-креативните умове

За да продължите напред: 4 начина да спрете да мислите за бившия

Само тези зодии знаят как да пазят тайна

10 работни метода да накарате котка и куче да пият вода, ако не искат

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com