3-те зодии, които създават най-здравите семейства

841903
3-те зодии, които създават най-здравите семейства
Снимка: Istock/Guliver

Семейството е най-важното в този живот. Всичко го знаем, но не всички съумяваме да запазим семейството си здраво. Факторите за това за безброй, но има зодии, на които всичко им се получава с лекота. Тези три зодии са:

Телец

Телците дават всичко за семействата си. Цял живот се опитват да създадат иделната семейна среда. Всичко започва с избирането на правилния партньор, а това става много трудно, защото това е зодията с най-много критерии и претенции. Често пъти Телците намират своята половинка в живота малко по-късно от всички останали, именно защото изчакват перфектния човек, подлагат го на цял куп изпитания и чак тогава отдават сърцето си напълно. Любовта им е силна, те обичат от сърце и са винаги честни с човека до себе си. Когато създадат семейство, Телците дават всичко от себе си то да остане здраво завинаги. Обичат децата и не се бавят много, много. За тях е важно в семейството да няма лъжа, да се правят компромиси и да не се спори за незначителни неща. Каквито и трудности да изпитват, Телците винаги са водещата фигура в семейството и дават добрия тон на разбирателството и обичта.

2-те зодии, които нямат късмет в любовта

Има зодии, на които любовта им върви трудно. Има какво да се направи и не бива да губите надежда, ако дълго време не успявате да срещне...

5-те НАЙ-ВЕРНИ ЗОДИИ - това са зодиите, които най-рядко изневеряват и не разочароват половинките си

Везни

Мечтата на Везните е да бъдат с един партньор до края на живота си. Това търсене започва в много ранни тинейджърски години и разделите на тази възраст обезсърчават нежната душа на Везните. На по-късен етап от живота си разбират, че истинският за тях човек ще дойде в осъзнат момент - тогава, когато намерят своя път в живота. Влюбват се от раз! Заживяват със своя човек за седмици, а след това много бързо стигат и до олтара. Шеметно пътешествие е животът на Везните. На повечето представители на тази зодия е писано да имат повече от две деца. Везните успяват да балансират добре между работата и личния живот. Точно за това никога не възникват проблеми за това дали отделят достатъчно време на семейството си. Те са всеотдайни, забравят за всичко и всички, когато искат да бъдат със семейството си. Държат на дисциплината вкъщи, да разбирателството и образованието.

4-те зодии, които НАЙ-ТРУДНО намират любовта

Риби

Рибите създават семейства млади. Те знаят добре какво искат и чакат само да се появи правилния човек. Изобщо не се бавят и създават семейства наистина много млади. Това е голям плюс, защото заедно с партньора си все още имат недооформени характери и заедно успяват да се нагодят един към друг. Младежкото мислене прави семейството на Рибите истинска скъпоценност. Отлеждат децата си като им показват света с безкрайните си пътешествия. Създават здрави приятелски и родителски връзки с децата си, което им помага в общуването с тях през целия им живот. Домът на Рибите е пълен с обич, липсват безумните скандали в обикновените семейства и всичко е като в приказките. Партньорите им са винаги плътно до тях и заедно взимат всички важни решения. По-устремените Риби успяват както да създадат перфектното семейство, така и да направят блестяща кариера, с която да осигурят охолен живот за хората, които обичат.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Яснота в ума: 3 прости начина за справяне с тревожните мисли

Името на кой наш град идва от думата "кал"?

Кой български град се е казвал Ески Джумая?

Как град Охрид получава името си?

Кой бесарабски българин става цели 5 пъти министър-председател на България

Диета за болен стомах: какво, как и кога можете да ядете

4 причини, поради които Скорпионът управлява зодиакалния кръг

От мрънкане и стрес: храни, които съдържат много магнезий

С какво се храни шаранът?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Как да си направим ябълков оцет без захар?
Как да си направим ябълков оцет без захар?

За да приготвите ябълков оцет, който технически се прави от ябълкови остатъци, ви трябват само 3 съставки: ябълки, вода и стъклен буркан. Най-добре...