3-те зодии с ЛЮБОВЕН романс през март

10618
3-те зодии с ЛЮБОВЕН романс през март
Снимка: Istock/Guliver

Март месец ще донесе много любовни трепети за някои зодии. Те ще се радват на романтични срещи, дълги разходки и топли дни с любим човек под ръка. Ето кои са зодиите, за които март ще донесе трепетен любовен романс:

БЛИЗНАЦИ: Близнаците имат нужда от нещо ново, вълнуващо и различно, което да остави отпечатък в живота им. Имат труден период, в който просто се нуждаят от лъч надежда и светлина, от топла прегръдка, от първа тръпка и какво ли още не. За щастие март е подготвил любовна изненада за Близнаците – такава, каквато никога не са получавали досега в живота. Ще се появи човек, който ще бъде като от филм – възпитан, умен, красив и много стойностен. От дума, на дума Близнаците ще разберат, че срещу тях може би стои сродната им душа. Ще имат общи мечти, общи цели за бъдещето и това ще запали силна искра още в първата им среща. Близнаците ще могат да се насладят на много романтични жестове, на голямо внимание и много неща, които не са преживявали досега. За щастие тази връзка няма да е никак кратка, това ще е само началото на нещо много голямо и значимо.

4-те зодии, които ще имат ПАРИ през март

Март месец ще бъде щедър към някои зодии като им подари това, което им е най-нужно в живота в момента. Ето кои зодии ще получат неочакв...

СТРЕЛЕЦ: Стрелците ще се радват на голямо внимание от противоположния пол. Ще се чудят защо ли ще имат не един, а цели двама ухажори покрай себе си. Истината е, че в последно време Стрелците излъчват голяма увереност, която преминава в сексапил. Околните усещат, когато някой има самочувствие, когато цени себе си и това е много важно, за да бъде привлекателен за другите. Интересното при Стрелците е, че ще трябва да избират между трима души, които по едно и също време ще проявят интерес към тях. Изборът ще бъде труден, защото всеки един от тях има своите плюсове, но все пак чувствата ще надделеят към края и Стрелците ще вземат правилното решение. С това ще поставят началото на една чудесна връзка, която ще ги дари с много щастие.

КОЗИРОГ: Козирозите ще се радват на възродена любов от миналото си. Понякога периодът, в който сме имали отношения с някого, не е бил подходящ и затова връзката не е сработила. Обаче в даден момент хората се променят, узряват и приемат грешките си. Когато този момент настъпи и двамата души са разбрали, че не могат един без друг, се случва магията на любовта. Когато вече познаваш някого, не е нужно да минаваш през всички етапи на опознаването и на чуденето какъв ли е този човек. Точно по тази причина връзката ще започне от там, откъдето е приключила и стартът ще е летящ. Козирозите ще се радват на невероятни романтични срещи, страстни нощи и изненади от страна на другия човек.

 

 

Топ 4 на зодиите, които презират хороскопите

Някои зодии са склонни да бъдат пристрастни към астрологичните прогнози - самите звезди са ги направили такива. Да вярвате в предсказа...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

5 дестинации, където има огромна вероятност да ви оберат

Тази отвара от розмарин ще направи и най-сухата коса блестяща

Тази маска за лице против бръчки с жълтък е истински хит през пролетта

Как се почиства запушена цедка на кафемашина?

Кои са най-известните участници в Първата българска легия?

Каква е била традиционната българска закуска в миналото?

Каква е основната разлика между белка и златка?

Каква е основната разлика между винена и гроздова ракия?

От коя фолклорна област идва правото хоро?

Защо жените получават синини по краката без причина?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com