3 зодии, които ги очакват щастие и успехи във всичко чак до 2025

52315
3 зодии, които ги очакват щастие и успехи във всичко чак до 2025
Снимка: iStock

Астролозите прогнозират сериозни успехи в професионален и личен план в следващите три години за няколко зодии. Уран е в Телец от 2019 година и ще продължи фазата си до 7 юли 2025 година. Това определено повлиява представителите на няколко знака. И макар първоначално навлизането в Телец по-скоро донесе негативни промени, с течение на времето в следващите три години нещата ще станат по-надеждни и “розови”. 

Време е да се отърсите от старите тревоги, да изоставите нещата, които ви отнемат спокойствието и да разчистите място за предстоящите събития. А ето и кои 3 зодиакални знака ще са най-големите късметлии през идните 3 години.

На кои зодии ще им спори в работата през 2022

Телец

И тъй като Уран е именно в Телец, няма как да не бъдат засегнати хората от този знак. Особено ще усетят положителна промяна в любовен аспект, като необвързаните Телци най-накрая ще срещнат сродната си душа, а обвързаните ще се радват на стабилни отношения, изпълнени със страст.

През следващите години ще се радвате на спокойствие и хармония със себе си и околните. В професионален план също ще жънете успехи, а може да предприемете и крачка към създаване на собствен бизнес, тъй като периодът е благоприятен за подобни действия.

Лъв

Представителите на този знак ще закрепят положението в сферите, в които напоследък не им върви. Например е много вероятно до момента да сте изпитвали трудности с финансите, но в следващите години ще изкорените този проблем и дори ще се радвате на успехи в тази област. Усилията ви най-накрая ще бъдат възнаградени. Не е изключено да ви повишат на работното място. 

Очаква се да откриете и нови хобита, които да превърнете и в допълнителна работа. Кретивността и творчеството, от които ще бъдете завладени ще се отразят положително на всеки аспект от живота ви. Възползвайте се на макс от всяка изникнала възможност. 

Месец октомври 2022 г. ще е вълшебен за тези ЗОДИИ

Дева

И последните късметлии са Девите, които освен пред нови възможности, ще бъдат изправени и пред нови предизвикателства, но всичко това ще е за добро. Оползотворете времето си през следващите три години, астролозите съветват да се заемете с ученето на нов език, пътувания, повече време за четене, откриване на нови хобита и т.н.

Ще привличате внимание навсякъде, където се появите, така че се опитайте да впечатлите хората с постигнатите успехи - не се знае кое запознанство ще ви отвори нова вратичка към успеха. Определено ще създадете много поводи за гордост.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Уроците и възможностите, на които провалът ни учи

9 причини млади мъже да харесват по-възрастни жени

Дали ме харесва или си въобразявам - ето как да разберете

Харесва ли ме колегата, или е просто любезен – ето как да разберете

Защо косата ми изтънява - въпросът, който всяка жена си задава поне веднъж

Има ли разлика между риган и чубрица?

Зодии с най- силна интуиция в любовта: Способни да дешифрират емоциите и намеренията на хората

Тези зодии по-скоро биха предали себе си, отколкото човека, когото обичат

Как да се отървете от мравките в къщата?

Алергия към гел лак: какво да правя?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com