4 диети за лесно отслабване

152106
4 диети за лесно отслабване
Снимка: дсф

Наближават коледните празници. Време, в което всички обичаме да си похапваме. А с това идва и почти неизбежното качване на килограми.
Ние обаче ще ви предложим 4 диети, с които ако се съобразявате, не само няма да качите излишни килограми, ами и ще свалите такива.
Наближават коледните празници. Време, в което всички обичаме да си похапваме. А с това идва и почти неизбежното качване на килограми.

Ние ще ви предложим 4 диети, с които ако се съобразявате, не само няма да качите излишни килограми, ами и ще свалите такива.

Британско проучване: Заради Коледа жените почват с диетите

Около шест седмици остават до изтощителните коледни партита, за които жените започват да се подготвят още от сега. Ново британско проу...

В зависимост от това с колко килограма искате да отслабнете, какви са хранителните ви предпочитания и доколко сте амбицирани да отслабнете, ви предлагаме следните диети:

Нисковъглехидратни диети за отслабване

Въглехидратите се намират най-вече в зърнените храни, плодовете и зеленчуците, както и в нишестето и храните със съдържание на захар, които варират от здравословни като сладките картофи до нездравословни и дори вредни като сладки и безалкохолни газирани напитки.

Нисковъглехидратните диети за отслабване ограничават количеството въглехидрати приемани през деня. Популярни примери за такива диети за отслабване са: Аткинс и Саут бийч.

Шоколадът не вреди на диетата

Намаляването на консумацията на шоколад води до напълняване, а не до отслабване, установи ново изследване, предаде БГНЕС. То показа, ч...

Контрол на калориите и порциите

За да отслабнете трябва да изгаряте повече калории, отколкото поглъщате. Това прави боренето на калории изпитан и предпочитан метод за отслабване за много хора. Размерът на порциите, които консумирате също може да има голямо значение за броя на калориите през деня.

Препоръчването на малки до средно големи порции и ограничаването на храните с много калории и малко хранителни вещества са два от методите използвани за отслабване от системата на Weight Watchers, както и пакетираните храни, приготвени за диетата на Джени Крейг.

Диети за здравословни състояния

Ако страдате от диабет, вероятно лекарят ви ще ви препоръча преминаването на специална диета, за да контролирате нивата на кръвната си захар. Диабетиците трябва да премахнат от менюто си храните с високо съдържание на захар и преработени зърнени храни.

Спанакът помага за отслабване

Екстракт от спанак, съдържащ зелените листни мембрани тилакоиди, намалява желанието за похапване на нездравословна храна с 95 процента ...

Пълнозърнестите храни, зеленчуците без скорбяла и месата без тлъстини са част от диетата за диабетици и за здраво сърце. Аутизмът и хранителните разстройства също може да изискват специален хранителен режим.

Рестриктивни диети

Някои диети за отслабване се фокусират върху забраната за консумация на някои храни или групи храни. Ако следвате вегетарианска диета за отслабване, трябва да спрете консумацията на повечето животински продукти, а ако диетата е строго вегетарианска се забранява изцяло консумацията на животински продукти.

Въпреки всичко - не прекалявайте с диетите. Всички обичаме празниците, нека им се насладим подобаващо.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как да си направим тинктура от глухарче?

Как най-лесно се свалят стари тапети?

Как се пише: усъвършенствам, усъваршенствам или осъвършенствам?

Изпратена по погрешка: Котка пропътува хиляди километри с куриерска фирма (СНИМКА)

Кулинарна Арена - ексклузивна галавечеря и цирков спектакъл

Колко чаши кафе трябва да пием на ден, за да сме здрави?

Имайте едно наум: Тези храни могат да съдържат нитрати

Боядисване на великденските яйца: Природни рецепти от миналото

Как да се преборим с чувството за малоценност?

Защо суровите броколи са по-полезни от задушените?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com