4 доказани начина да защитите дома си от злото и негативната енергия

3019
4 доказани начина да защитите дома си от злото и негативната енергия
Снимка: iStock/Guliver

Къщата не е само родни стени и място, където живеем. Това е истинско място на сила, в което е важно да се поддържа хармония и което е важно да се предпази от негативност. Експерти споделиха как може да се случи това.

Вероятно сте чували за подковата като талисман. Време е да научите за други начини и талисмани за защита.

1. Ритуал със сол и пръст

Той се прави периодично - поне веднъж на всеки шест месеца. Съвсем просто е. Трябва да изкопаем малко земя. След това вземете сол, смесете я със земята и я поръсете във всяка от стаите. Поставете шепи пръст и сол във всеки ъгъл на всяко помещение и една до входната врата.

След това кажете: „Земята и солта са сила, с която трябва да се съобразявате. Помогни ми, майко земя, да направи къщата ми по-чиста.”

След това оставете всички шепи пръст и сол да лежат три дни. След точно три дни повторете същия израз отново, след което съберете земята и я изсипете далеч от дома. През следващите няколко месеца ще имате силна защита от отрицателна енергия, зли хора и магии.

5 неща, които точат енергията ни

2. Вятърен звънец или камбана

Това е древен ориенталски талисман, който е в състояние да прочисти къщата от лоша енергия, прогонвайки лошите неща, които вие сами сте донесли от външния свят, или прогонвайки това, което негативните хора са донесли със себе си. Вятърните камбанки защитават дома ви от зло и негативност 24 часа в денонощието, седем дни в седмицата. Основното е, тръбите да са изработени от метал или керамика, но в никакъв случай от пластмаса.

3. Очарователни камъни за дома

Най-добрият защитен талисман за дома е ясписът. Този минерал включва силата на четирите елемента. Той защитава дома от неземни същества, а също така помага да се прогонят злите мисли. Ако някой иска да навреди на вас или дома ви, камъкът също ще ви защити.

Розов кварц. Това е камък на любовта, който, когато е в къщата, помага да се прогони негативността. Подобрява отношенията между хората, особено отношенията между влюбените мъж и жена.

Оникс. Извън дома този камък предпазва човек от токсични личности. У дома той работи като мощен амулет срещу природни бедствия, пожар, късо съединение. Силата му е много голяма, но за да се разкрие на сто процента, е важно да оставяте камъка на едно място, като само от време на време го докосвате, за да избършете праха.

Видове мощна енергия, които притежаваме

4. Домашни любимци

Всеки домашен любимец защитава собственика си от магии и зли очи, от лоши хора, но черната котка е най-силният магически защитник. Ако животът ви е пълен с опасности и наоколо има много токсични хора, не забравяйте да си вземете черна котка. Тя ще защити вас и вашия дом от всичко лошо, от всяка опасност. Погрижете се за черната котка или друг домашен любимец, така че той да се грижи за вас. Ако в къщата ви има призраци или зли духове, тогава домашния любимец ще ги прогони.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Това са най-мразените зодии

Колко километра летят щъркелите, за да стигнат до България?

Мравките ще изчезнат завинаги - просто направете това

Лунен календар за април 2024: В кои дни НЕ трябва да харчите пари

Лалетата ще издържат 2 пъти по-дълго, ако сложите това във вазата

Най-добрият ден за миене на прозорци - ще привлечете късмет и пари

Учените правят важно откритие: Дълголетниците са от тази кръвна група

Пием ли по-малко алкохол, когато използваме по-малка чаша

Как къпането ни помага да пестим вода

Няколко причини, поради които котките "месят" с лапите си

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com