4 неща, които според Фън Шуй НЕ трябва да имате в дома си

38574
4 неща, които според Фън Шуй НЕ трябва да имате в дома си

Предстои да обзаведете дома си или да му дадете глътка свеж въздух? Ето 4 неща, които трябва да премахнете или промените незабавно според Фън Шуй, за да възвърнете енергията и хармонията.

Всички ние бихме искали дълъг живот, изпълнен с любов и възможност за използване на енергия и големи възможности и според Фън Шуй , поне у дома, няколко малки трика биха били достатъчни, за да създадат отлични условия за хармония и успех.

Според тази ориенталска дисциплина, която има правилния баланс с околната среда като основна цел, всяка мебел или предмет може да обуслави вътрешната ни енергия, особено на мястото, където трябва да се чувстваме най-комфортно и спокойно.

Има много грешки, които правим всеки ден, които прекъсват тази енергийна верига и разрушават атмосферата: независимо дали става въпрос за обект, който не е ремонтиран от известно време, сухо растение или леглото не е правилно подредено, списъкът на нещата да се избягва у дома според Фън Шуй определено е дълго.

Ето 4-те най-често срещани и грешни ситуации, които пречат на хармонията на вашия дом.

1. Огледала в спалнята

Премахването на огледалата в спалнята би било идеално, за да се избегне получаването на отразена енергия по време на сън и по този начин винаги да се чувствате уморени, но ние признаваме, че това би било малко преувеличено. В този случай Фън Шуй ни предлага компромис, предлагайки ни да не ги поставяме срещу вратата, пред прозорците или леглото и в никакъв случай никога да не се поставя на две противоположни стени, като по този начин се избягва създаването на вихър от енергия, който отскача много много агресивен.

2. Легла, дивани или бюра с гръб към вратата

Може би вие също го чувствате подсъзнателно и със сигурност е свързано с нашия инстинкт за оцеляване, но никой не обича да не знае или да не може да види какво се slucvа зад нас. По-добре тогава да промените подредбата на мебелите, като преместите дивани, легла и бюра пред вратата. Ако това не е възможно, помогнете си с огледала, за да можете да видите кога някой влиза или излиза от стаята.

3. Телевизор в спалнята

Казват, че убивате общителността и по-конкретно страстта в спалнята, но телевизорът е и електронно устройство, което всъщност не е здравословно за нашето психофизическо благополучие. Избягвайте да спите с включено устройство или, още по-добре, ако нямате такова в спалнята, това може да промени положително вашия сън и, защо не, да запалите отново пламъка под завивките.

4. Черно спално бельо

Несъмнено модерни, черните одеяла и чаршафи за съжаление са забранени от Фън Шуй, защото биха повлияли негативно на енергията на стаята. Който наистина не иска да се откаже от него, би могъл да смекчи тъмните тонове с бели възглавници или аксесоари от по-светли и живи нюанси в контраст с леглото. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кога да признаете любовта си на един мъж и как да го направите без думи?

6 невидими на пръв поглед признака, че сте попаднали в лапите на женкар

Ето какво да направите, за да спре чантата да пада от рамото ви

Това са кралиците на зодиака

Тези двойки зодии остава заедно завинаги

Кои тънкости при печене на скара трябва всеки да прилага

Възглавница за качествен сън: Полезни съвети

Високо напрежение: Това са 4-те най-опасни зодии

Чай каркаде - топъл или студен се пие

Параноици: Зодиите, които винаги мислят, че партньорът им изневерява

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com