4 неща, които трябва да направите, преди да започнете връзка

84311
4 неща, които трябва да направите, преди да започнете връзка

Според едно проучване, нужна е една пета от секундата, за да се влюбите. Това значи, че имате 300 шанса на минута или 432 000 на ден, за да се влюбите! Влюбването е едно от най-прекрасните чувства, които човек може да изпита. То е толкова вълнуващо и примамливо, че мечтаем да се сблъскваме с него пак и пак.

Докато сте необвързани и чакате своя миг, опитайте се да поработите върху себе си, да усъвършенствате и развиете личността си. Когато сте в мир със самите себе си, много по-лесно ще познаете точния човек, когато той се появи. Ето няколко неща, които си струва да направите, преди да се впуснете в следващата си връзка:

7 знака, че сте с неподходящия човек

Ако искате да се уверите, че сте с правилния партньор, прочетете внимателно следващите редове, за да познаете дали не се срещате с греш...

Поработете върху социалния си живот

Когато са във връзка, много двойки се изолират от останалата част от света. Чудесно е да можете да се забавлявате с половинката си, но често се случва дори да не забележите, че сте отблъснали най-близките си хора. А когато връзката рано или късно приключи, много от нас изведнъж остават напълно сами и разбират, че твърде дълго са пренебрегвали приятелите си – а последиците не закъсняват! Ако тази ситуация ви е позната и вече сте необвързани, възползвайте се от свободата и времето, които имате, за да създадете нови приятелства и да заздравите старите. Знанието, че винаги имате някого зад гърба си, ще ви помогне да се справите със стреса, който често съпровожда чувството за самота.

Погрижете се за външния си вид

Когато сте влюбени, искате да прекарвате всяка секунда с обекта на вашите желания. Чувствате се толкова комфортно с партньора си, че започвате да полагате по-малко грижи за външността си от преди, когато сте се опитвали да го спечелите. Чудесно е да знаете, че има кой да ви обича, дори когато косата ви е мазна, имате коремче или романтичните вечери се превърнат в филмови маратони на дивана с храна за вкъщи. Но някой ден това може да започне да ги дразни или да спрат да ви обичат, и мазната коса, коремчето и филмовите маратони да останат най-верните ви приятели.

Развийте същността си

Какви са тайните на успешната връзка

Често питат двойките с дългогодишна връзка каква е тайната на щастието между тях. Понякога за това няма ясна причина, а друг път отгово...

Много често губим себе си в човека, с когото имаме връзка. Техните интереси и цели изместват нашите собствени и често пренебрегваме себе си за тяхна сметка. Кажете „здравей” на времето, в което само вие имате значение. Изразявайте се спокойно, без да има кой да ви критикува. Бъдете човекът, който искате да бъдете, без да трябва да се вписвате в чуждите очаквания. Време е свободно да се наслаждавате на хобитата си, да откривате нови, да учите нови езици и да трупате нови умения. Освен че ще ви донесе много позитивни емоции, това значително ще увеличи самочувствието ви.

Преследвайте мечтите си!

Ето я и добрата новина: това, да сте необвързани, значи, че не е нужно да правите компромис с мечтите си заради половинката си. Разбира се, всяка жертва и всеки жест си струва, стига да е за правилния човек, но въпреки това в трудно да преглътнете горчивината от факта, че сте загърбили някоя своя мечта. Когато сте необвързани, можете да пътувате където си поискате, без веригите на някаква връзка да ви задържат на едно място. Можете да учите в чужбина, да се фокусирате върху кариерата си, да инвестирате енергия в постигане на целите си, без никой да ви дърпа назад.

Източник: IHeartIntelligence.com

 

Сексът не струва колкото разговорите

Тайната на дългия и щастлив брак не е в изпълненията в спалнята, а в дългите задушевни разговори в кухнята, съобщи в. "Скотсман". Изсл...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com