4 признака, че жена ви си има любовник

16903
4 признака, че жена ви си има любовник
Снимка: Pixabay.com

Какви са издайническите признаци на извънбрачна връзка? Защо неверните съпруги действат по определен начин?

Все по-дълго работно време

Неверният партньор е склонен да се среща с любовника късно през нощта под прикритието, че има работни ангажименти до късно през нощта.

Пази зорко мобилния си телефон

Обичайно е една неверна съпруга да пази мобилния си телефон от страх да не се натъкне съпруга на текстово съобщение или обаждане от любовник. Поради тази причина те също така предприемат задаването на нови пароли на своите мобилни устройства и изчистват историята на браузъра на телефона или компютъра си.

Тайно и мистериозно поведение

Жените с тези имена изневеряват най-често

Нумеролозите са на мнение, че склонността към изневяра зависи от името ни. Според тях жените с тези имена изневеряват най-често. Жана ...

Когато се опитват да скрият извънбрачна връзка, неверните партньори са склонни да лъжат или стават все по-потайни относно хората, които срещат, и ежедневния си график от страх да не бъдат разкрити. Те също така са склонни да показват необичайно или необяснимо поведение, като напускане на дома, за да провеждат дълги разговори или отказ да използват любимия си парфюм, който преди са използвали ежедневно.

Нови хобита

Ново хоби, особено това, което допринася за по-добро здраве е страхотно! Въпреки това, ако вашата съпруга се е заела с ново хоби или интерес, който я държи далеч от дома за дълго време и изглежда умишлено ви изключва от него, това може да е сигнална лампичка.

Промяна в отношението

Неверните съпруги могат внезапно да станат по-изнервени или прибързани към членовете на семейството си. Тя може също така да прояви драстична промяна в отношението към съпруга си, като го критикува, изглежда постоянно мрачна и става по-студена и по-отдалечена.

Помисли върху ТОВА, преди да изневериш!

Никой не иска да бъде мамен, но независимо дали ни харесва или не, хората понякога изневеряват. Случва се. Понякога няма конкретна прич...

Спира да публикува информация за семейството в социалните мрежи

Неверните съпруги може да спрат да публикуват семейни снимки на страниците си в социалните медии, за да попречат на любовника да ревнува и да се сърди.

Внезапно внимание към външния вид

Хората, които имат извънбрачни връзки, са склонни да стават по-загрижени за външния си вид. Те могат да обърнат повече внимание на това как изглеждат косата или грима им или могат да пазаруват по-стилни дрехи, както когато са се срещали за първи път със съпруга си преди брака.

Все по-недостижима

Никога не правете ТОВА, ако разберете, че ви изневеряват

Това е много болезнен процес, през който преминават някои хора, но определено ако действате, без да мислите и заслепени от гняв или бол...

Разумно е хората да са недостъпни понякога поради работни срещи или когато се фокусират върху определени задачи като шофиране. Въпреки това, не е нормално една семейна двойка често да е без връзка и недостъпна за дълги периоди от време. В крайна сметка са необходими само секунди или няколко минути, за да отговорите на текстово съобщение.

Избягване на сексуална интимност

Изневеряващата съпруга може да избягва сексуална интимност със съпруга си поради по-висок сексуален интерес към третата страна. Избягването на секс със съпруга също може да бъде от чувство за вина и по ирония на съдбата, без желание да „изневерявате“ на третата страна.

Необясними разходи

Разходите по кредитни карти за хотелски стаи или спа сесии и бижута или бельо са красноречиви признаци или възможна афера.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Прясно агнешко месо - да изберем

Кога се приготвят козунаци за Великден?

Стихотворение за 30 април 2024

Таро хороскоп за 30 април 2024

Ако имате дъщеря, прочетете тази притча

Намислете си число от 1 до 20 и вижте КЪСМЕТЧЕТО си за май месец

Таро хороскоп за месец МАЙ за всяка зодия

Изследователи: Лимбалните кръгове са добър показател за сърдечносъдовото здраве

Изследователи: Използването на белина е свързано с по-голям риск от смъртоносно белодробно заболяване

Има ли безценно цвете и кои са най-скъпите цветя в света

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно

Прясно агнешко месо - да изберем
Прясно агнешко месо - да изберем

Агнешкото месо се класифицира в зависимост от възрастта на животното: млечно (месо от агне-сукалче, хранено само с майчино мляко) - максимална...