4 страстни зодии, които обичат да експериментират в леглото

18223
4 страстни зодии, които обичат да експериментират в леглото
Снимка: Istock/Guliver

Всички знаем митовете, които се носят за страстните Скорпиони, но наред с тях има още няколко зодии, които са истински виртуози в леглото. Те обичат всякакви експерименти и нямат задръжки. Определено можем да кажем, че стават наистина откачени! А ако наскоро сте се запознали с човек от следните зодии, обърнете внимание и на тази негова черта, тъй като не е никак маловажна. Ето ги и тях:

Водолей

Представителите на този знак обичат най-вече свободата си, те са смели и нямат никакви задръжки. Следват всеки свой порив и желание, имат развито въображение и гледат на секса като на едно приключение. Стараят се всеки път да изпробват нови и различни неща. Не обичат клишираните и обикновени пози, затова партньорът им трябва да е също толкова аватюристично настроен.

Между тези зодии страстта е СУПЕР силна

Овен

Овните също имат слава на отлични любовници. Те не обичат монотонния начин на живот и не прилагат нищо скучно и бавно в секса. Обичат сложни и авангардни пози, странни и забранени места, винаги искат адреналинът им да е на макс. Сексът за тях е едно предизвикателство, игра, която изисква умения, координация и гъвкавост. Те гледат на него и като на допълнителна тренировка. Имат състезателен характер и искат да бъдат най-добрия партньор на половинката си, затова дават всичко от себе си за отлично представяне в леглото.

Стрелец

Стрелците, подобно на горните знаци, също са свободолюбиви и авантюристи по природа. Те обичат приключенията във всеки смисъл, като това не изключва сексуалните им преживявания. Те обичат да получават всичко в изобилие, но понякога в секса прекрачват границите. Половинката му трябва да е също толкова широкоскроена и отворена към крайности, за да не се изплаши от експериментаторския дух на Стрелеца. Те са импулсивни и обичат да се чувстват застрашени, на ръба, което в секса може да означава доста сериозно действие.

Трите двойки зодии, между които няма страст в леглото

Скорпион

Както споменахме още в началото, Скорпионите също се славят с уменията си в леглото. И въпреки че са твърде потайни и мистични, в сексуален аспект стават истински зверове, разкриват същността си и се потапят в екстаза. Те обичат да доминират, както и си падат по садистичните подходи. Обаче не разкрива тези наклонности пред всеки, с когото си ляга. Напротив, трябва да ви има пълно доверие и да знае, че няма да го приемете по странен начин, за да разкрие тази своя скрита страна. Те са отлични любовници и ще ви покажат един съвсем нов аспект от сексуалните игри.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Любителка на животните обърка помпон от шапка с ранен таралеж и хукна да го спасява (СНИМКА)

Как да запазите спокойствие, когато всичко около вас предизвиква стрес

С какво се храни синигерът?

"Русият" шоколад на Франция срещу розовия на Швейцария: Кой ще спечели битката?

Кога е полезно жабуренето с кислородна вода?

Защо имаме вдлъбнатина между носа и горната устна?

Как се пише: заместник министър-председател или заместник-министър-председател?

Това са най-мразените зодии

Колко километра летят щъркелите, за да стигнат до България?

Мравките ще изчезнат завинаги - просто направете това

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com