4 тайни на добрия любовник

7070
4 тайни на добрия любовник
Снимка: iStock

Всеки иска да бъде страхотен любовник, но въпреки че е изключително важно енергията на партньора ви да съответства на вашата, има редица неща, върху които можете активно да повлияете и да промените или коригирате, за да постигнете взаимно удовлетворение.

Първо, трябва да започнем с отхвърляне на илюзиите, които ни внушават различни филми, а след това да се съсредоточим върху безопасния достъп и преодоляването на срама, който може да възникне, когато започнем да си задаваме въпроси за предпочитания и граници. За да процъфтяваш като любовник, важно е да разбереш, че истинската сексуалност и насладата от интимността нямат нищо общо с порнографията, която вероятно вече ти е дала куп погрешни идеи за това какъв може и трябва да бъде сексът. Порнографското съдържание може да бъде форма на забавление, но като ръководство за секс (без консултация с партньор) води до неприятни последици. Ако смятате, че е добре да се отдадете на извратени действия, без да търсите одобрение, тогава наистина трябва сериозно да преразгледате ролята на порнографията във вашето сексуално образование, пише WannabeMagazine в своя статия, представена от БГНЕС.

Практикувайте безопасен секс

Сексуалните фантазии - какви са ползите и вредите

Сексуалните фантазии изострят еротичните преживявания. Понякога те преминават границите на допустимата нормалност и стават причина за к...

Сексът не е забавен, ако поемате рискове. А трябва да знаете, че партньорката ви рискува много повече – освен полово предавани болести, тя рискува и нежелана бременност. Ако искате жената с вас да е спокойна, отдайте се на вас и се наслаждавайте, осигурете си безопасен секс. Прибягвайте до консултацията и съгласието на практика. Не можете просто да влезете тихо в секса, въпреки че много мъже го правят, без да се консултират с основи неща – защита, любовна игра, какво конкретно харесвате и какво може да изненада или дори да травмира партньора ви (нецензурни думи, например). Искането на съгласие не е сложно, но е нещо, което много мъже не научават и е много важно. Ако искаш да си добър любовник, постарай се да говориш, да предупреждаваш, да питаш – дори да ти се струва, че вече си получил „мълчаливо“ разрешение.

Запознайте се със секс играчките

За много мъже мисълта да се състезават с играчка, захранвана с батерии, която никога не се уморява и не губи ерекция, е ужасяваща, но включването на играчки в полов акт може да бъде забавно и за двама ви, ако сте готови да преодолеете съпротивата на „инструмента“. „Все още не сте го използвали? Това може да бъде съвместно проучване, в което ще се забавлявате и ще разширите своите преживявания.

Направете списък Да/Не/Може би

Как липсата на сексуален живот се отразява на здравето на жените?

Ползите от секса са ни добре известни. Несъмнено той е изключително важен елемент в изграждането на връзката, но – което е също т...

Независимо дали сте необвързани или имате връзка, е полезно да разберете собствените си желания и да знаете границите си. Чудесен начин да направите това е да направите списък. Концепцията е проста – прегледайте различни сексуални актове и отбележете с „Да“, „Не“ или „Може би“ вашето ниво на интерес към тях. Ако сте във връзка, можете да попълните списъците си поотделно и след това да ги сравните, така че лесно да видите за какво сте съгласни, къде сте по-малко съгласувани и как да го преодолеете. Може да е трудно да разкриете своите фетиши и фантазии, но ако честно се ангажирате и говорите за това, ще имате възможност да разберете по-добре сексуалността на другия и да посрещнете по-добре нуждите на партньора си. Ако сте необвързани, списъкът може да ви помогне в моменти, когато бъдете помолени да опитате неща, които никога преди не сте правили.

Задавайте повече въпроси

Може да е много антисекси, когато задавате въпроси, защото не знаете какво точно иска партньорът ви да направите или как да го направите, но това е само за момент – „заслепяването“ може да бъде болезнено и за двама ви. Така че е много по-добре да задавате въпроси, да насърчавате другия човек да ви насочва и след това да правите всичко възможно, за да следвате указанията.

Макар да вярвате, че ерекцията и постоянството са най-важното, може да откриете, че удоволствието, което доставяте на другия по време на любовната игра, е най-добрата част от връзката, а проникването е само финалният щрих – и може да бъде грандиозно, ако на едно и също ниво на страст и вълнение. След като разберете това и разберете как да го практикувате, можете да имате много по-добър и по-богат сексуален живот.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Топ 4 на най-грубите женски зодии

Топ 5 на зодиите, които лъжат най-много

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 април /валутен калкулатор/

Да си нямате работа с тях: Топ 5 на най-проблемните зодии

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 април /валутен калкулатор/

Родени с късмет: На тези зодии всичко им се случва с лекота

Какво е истинското име на Марк Твен

Научете най-щастливия ден за всяка зодия от седмицата, 29 април - 5 май

Извън Атина: Кой е най-големият град в Гърция

Къде се намира най-високият водопад в Европа

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com