4-те зодии, които имат навик да вземат пари назаем, но рядко ги връщат

17293
4-те зодии, които имат навик да вземат пари назаем, но рядко ги връщат
Снимка: iStock/Guliver

Вземането на пари назаем от приятели и познати е нож с две остриета. От една страна, знаете, че този човек ви е близък и няма да ви предаде в труден момент, но от друга страна, е възможно да се случат някои неща, които да възпрепятстват връщането на този заем и да уголемят дистанцията в отношенията ви. Всичко зависи от характера на човека, някои винаги спазват сроковете и връщат парите, докато други отлагат до последно. А има и такива, които изобщо няма да се постараят да ви възвърнат взетото. 

На база зодиакалния знак, астролозите разкриват 4 зодии, които имат навик да вземат пари назаем, но рядко ги връщат в обещания срок. Ето и кои са те:

Лъв

Лъвовете обичат да разполагат с пари и се глезят, но често им се налага да молят приятелите си за средства, за да могат да изпълнят капризите си. Много е вероятно обаче Лъвът дори изобщо да не върне парите ви. Тези хора обичат да разполагат с много пари и да харчат повече, отколкото изработват и могат да си позволят. Поддържат висок стандарт на живот благодарение на заемите от приятели. Без притеснение следващият път може просто да му откажете такава финансова помощ!

Много пари предстоят на тези 3 ЗОДИИ до края на годината

Близнаци

Представителите на този знак също обичат да разполагат с пари и да не мислят за сметки и за това каква сума ще похарчат. Много често се случва обаче техните средства да не им стигнат, за да покрият разходите си, и в такъв случай се обръщат към свой приятел. Те отново биха похарчили заемите от приятели за забавления или биха ги рискували за някой бизнес, като е много вероятно да не могат да си ги възвърнат. И когато дойде ред приятелите им да си получат дълговете, Близнаците да няма какво да им върнат.

Стрелец

Стрелците не умеят да разпределят парите си и никога не следят баланса по сметката си. Много често се случва да “забравят”, ако са взели пари назаем от някой познат или приятел. Дори и да решите да подпомогнете своя приятел Стрелец, имайте едно на ум, че може никога повече да не видите парите си. А може и да го подсещате от време на време, че има дълг.

Тези 3 зодии ще имат много ПАРИ през ЮНИ и ЮЛИ

Скорпион

Скорпионите са на първо място егоисти. Те винаги ще си угаждат и ще удовлетворяват нуждите си, затова и не се притесняват при нужда да поискат допълнителни средства от близки или роднини. Те ще ви ги върнат, но не се знае кога - могат да ги задържат дълго време, докато не решат, че трябва да си ги получите обратно.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

В коя държава е най-голямо пристанище в Европа

Не хвърляйте старото великденско яйце - ето за какво се ползва

Тези 6 храни съкращават живота

Как трябва да се грижи за себе си жена след 35 години, за да запази младостта си

Може ли тази толкова известна добавка да ни помогне да отслабнем?

След Цветница започва най-тъжната седмица за християните

Само в кои 2 дни може да се боядисват яйцата за Великден

Как е най-добре да се пържат мекиците от готово тесто?

Как се нарича страхът от открити пространства – и как се лекува?

Готвач издаде кои са перфектните гарнитури за агнешко месо

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com