4-те зодии, които ще сбъднат несподелената си любов

16574
4-те зодии, които ще сбъднат несподелената си любов

Щастието в любовта идва за тези зодии, които най-накрая ще усетят споделеност и ще могат да бъдат с човека, за който от толкова много време си мечтаят. Ето кои са те и какво ги очаква!

ОВЕН: Няма сила на света, която да попречи на Овните да сбъднат несподелената си любов. Те вярват, че когато истински усетят връзка с някой не е случайно и трябва известно време на отсрещния, за да усети същата връзка и химия. Овните не обичат да чакат и искат всичко в живота да им се случва на мига, но за някои неща са склонни да бъдат търпеливи дори с месеци, само и само да сбъднат желанието си. Съвсем скоро човекът, по който си падат от толкова много време, ще започне да ги търси, да им пише и да проявява интерес, който ще бъда истинска изненада за Овните. Най-накрая ще могат да започнат мечтаната връзка и да докажат на другия човек, че преценката им е правила и химията, която усещат не е случайна. Овните ще имат много щастливи месеци, които започват съвсем скоро!

Кои са най-верните зодии в любовта

Всеки се надява в живота да му се падне половинка, която да му е вярна и винаги да бъдат заедно. Има зодии, които цял живот изневеряват...

РАК: Раците знаят, че за всяка любов чакането си заслужава, особено когато усещат нещо истинско и много дълбоко, но просто другия човек все още не е осъзнал, че може да се случи нещо много специално. Раците са много отдадени на всеки човек, който докосне сърцето им. Не могат да спят, не могат да ядат, не и докато не се случи това, за което си мечтаят. Умеят да подхождат правилно към другите, да не досаждат, а само да заявяват интереса и чувствата си, след което спокойно да чакат и другия човек да осъзнае, че усеща нещо специално към тях. Още през следващия месец Раците ще получат покана за първа среща, което толкова ще ги развълнува, че няма да могат да спят нощта преди това. Срещата ще мине незабравимо, ще бъде много романтична, различна и няма да приключи с дни. На новите влюбени ще им трябва доста време, за да се насладят на компанията си и е възможно да не се разделят дълго време един от друг!

ДЕВА: Девите мечтаят за връзка без проблеми, без ревност, без скандали и какво ли още не! Омръзнало им е от тягостни връзки и хора, с които просто не се получава. Затова от известно време сърцето им не може да бъде спокойно заради един човек, който смятат за съвършения партньор за тях. Много искат нещата да се получат, но не виждат интерес от другата страна. На моменти се отчайват, на моменти са готови да изчакат, но каквото и да решат, ще имат връзка с този човек още в началото на лятото. За целта не бива да бъдат досадни и прекалено настоятелни, защото другият човек ще се отдръпне. Трябва да останат спокойни, мили и да не спират да показват чувствата си без да се притесняват от тях. Другият човек просто се страхува да започне нова връзка заради предишна кошмарна такава, затова първо трябва да се уверят, че Девите са сериозни и тогава ще бъдат готови да дадат сърцето си на тях!

КОЗИРОГ: Козирозите все попадат на обвързани хора, които толкова им допадат, че никога не могат да разберат влечението си към заетите. В случая си падат страшно много по човек, който е във връзка и дори е възможно да има семейство. Любовта и влечението им са толкова големи, че се чудят как да ги превъзмогнат. Добрата новина е, че няма да им се налага да превъзмогват нищо, защото другият човек също усеща химията. Крие я дори от себе си, защото се надява, че ще отмине и ще може да продължи връзката си спокойно и щастливо. Истината обаче е, че са в неподходяща връзка и определено съвсем скоро ще разберат това. И когато го разберат, ще се затичат към обятията на Козирозите, разбрали че това е човекът за тях. Несподелената любов ще се превърне в пълноценна, щастлива, страстна и много романтична връзка.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как лесно да познаем чистия мед?

Урок по Лазаруване – какво прави всяка девойка на Лазаровден?

Защо не трябва да се глезите с безплатни бонбони на рецепцията?

Тези жени не могат да носят обувки с висок ток

Пътешествие за вкуса: 5 интернационални ресторанта в София

Как се казва столицата на Шри Ланка

Как се казва столицата на Пакистан

Как да избегнете сълзите, когато режете лук: 8 начина, които трябва да опитате

Защо шоколадът ни прави по-щастливи: 9 изненадващи факта за любимото лакомство

Можете ли да отслабнете по-бързо, като тренирате на празен стомах?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com