4-те зодии, които ще се ВЛЮБЯТ през януари 2021 г.

20202
4-те зодии, които ще се ВЛЮБЯТ през януари 2021 г.
Снимка: iStock/Guliver

Нова любов, нови емоции и страхотно начало на 2021 година – това могат да очакват някои от зодиите след няколко седмици. Ето кои са те и какво ги очаква в любовта още в началото на следващата година.

ТЕЛЕЦ: Любовта е нещо, което очакваме да ни се случи, но никога не сме съвсем готови и тя винаги ни изненадва със силни емоции и чувства. Краят на годината на Телците ще е спокоен и по нищо няма да си личи, че ги очаква нещо ново и вълнуващо в любовта. Първите дни на 2021 година обаче ще им покажат, че тази година ще бъде много по-различна. Телците ще се запознаят с нов човек, който ще им даде толкова много любов и внимание, колкото никога не са получавали преди това. Връзката, която ще започнат, ще бъде приказна и предстоят много вълнуващи любовни събития за Телците през 2021 година.

4 зодии, които ще завършат 2020 като победители

Драматичната 2020 година е към своя край. Но въпреки трудностите, представителите на 4 знака ще успеят извлекат максимума от ситуацията...

РАК: Раците не си представят, че могат толкова скоро да се влюбят и то в някой, с който ще имат дълга връзка. Обаче е добре да се настроят, че Съдбата им е подготвила такива чудеса, с които ще започне новата им година. На работното си място ще се появи нов колега, който в началото няма да им направи особено впечатление. С течение на времето обаче ще се заговорят и ще усетят искри, които ще се превърнат в пожар за нула време. Любовта идва, когато най-малко очакваме, а Раците трябва да знаят, че ги очаква една нова и вълнуваща връзка!

ЛЪВ: Лъвовете може и да преживяват раздяла в момента или да са толкова самотни, че по нищо да не си личи, че ги чака нова връзка през януари. Обаче Съдбата си знае работата и ще ги срещне  с нов човек, който ще събуди интереса им за минути. Ще открият много общи неща, ще имат дълги разговори, вълнуващи вечери и романтика, за която не са и предполагали, че съществува. Лъвовете ще се влюбят много силно и за щастие любовта им ще бъде споделена и много щастлива. Бързо ще заживеят заедно с новия човек и ще създадат семейство още в началото на 2022 година.

КОЗИРОГ: Козирозите е време да пуснат старите емоции, старите любови и да оставят всичко това в миналото. Бъдещето им е подготвило много по-вълнуващи емоции и хора, които наистина ще ги оценят. В началото на годината ще преоткрият свой близък приятел, в който ще се влюбят силно. В началото другият човек няма да откликне на чувствата им, защото ситуацията ще е малко особена. Но малко, по малко ще започнат да прехвърчат искри и ще пламне страстен пожар, който ще прерасне в една много луда връзка, която Козирозите отдавна чакат. Време е да започнат нещо ново, което да заличи старите рани, а този човек е напълно подходящ и ще им даде толкова емоции, ще няма да знаят как да се справят с всички вълнения!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Какво вещае появата на мравки у дома?

Защо НЕ трябва да перете на 40 градуса?

Топени боядисани яйца – нов метод, който трябва да тествате

Психолог: 4 причини, поради които вторият брак е по-щастлив

Какво никога не се прави през Страстната седмица?

Най-разтърсващата притча за прошката

Стихотворение за 25 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Това се случва с тялото ви, ако пиете мляко преди сън

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com