4 знака, които показват, че сте намерили своята сродна душа

8128
4 знака, които показват, че сте намерили своята сродна душа
Снимка: iStock

Често чуваме за червени знаци, за които трябва да внимаваме във връзките, за да избегнем среща с грешния човек. Следователно често търсим и признаци, по които да разберем дали партньорът до нас е токсичен.

Така обаче рядко спираме да мислим за онези знаци, които могат да направят връзката ни едно радостно изживяване. Точно затова днес се гмуркаме дълбоко и ви представяме аспекти, които се считат за онези „яркозелени знаци“ в отношенията, които ви уведомяват, че излизате с правилния човек за вас.

24 знака, че сте срещнали сродната си душа

Любовта е сложно чувство. Пеперудите в стомаха ни карат да вярваме, че това е човекът, който ще ни направи щастливи. Понякога, обаче, в...

Ето ги и тях:

1.Партньорът комуникира ясно с вас дори в моменти на бедствие

Последното нещо, от което се нуждаете, е партньор, който да се  държи дистанцирано и  да ви изключва, когато има лош ден. Ясната комуникация ще  ви помогне да избегнете драмата във връзката и гарантира, че няма неразбиране между вас. Ако партньорът ви е искрен с вас, споделя и винаги се старае да бъде до вас в кризисни моменти – това определено е знак за неговата отдаденост и готовност да е тук и в бъдеще.

2.Нямате нужда от преструвки, защото можете да бъдете себе си

7 признака, че вашият мъж реално е вашата сродна душа

Сродните души наистина съществуват. Това не е измислица или фантазия на прекалено романтични хора. Ето тези знаци издават, че наистина ...

Точно както често се обличате, за да впечатлите, докато сте на среща, хората първоначално са склонни да представят най-добрата версия на себе си на своите партньори. Въпреки това, с течение на времето, трябва да можете да се отпуснете и да се мотаете, облечени в спортни панталони или пижами, вместо в луксозни тоалети. И всичко това без да се притеснявате как ще реагира човека до вас. Да се срещате с някой, при който  без извинение да погълнете торба с чипс, да се ядосате или да не се притеснявате от сутрешния си вид е цяло блаженство. Ако човекът до вас ви позволява да бъдете себе си и дори ви насърчава да го правите. Ако ви приема такива каквито сте и във вас не се надига притеснение от това да не сте осъдени за нещо, то това определно е вашата сродна душа.

3.Когато е най-голямата ви мажоретка

Знаете, че сте намерили вашият човек, когато той е  истински щастлив да види как растете и успявате в живота. Той не само ще ви развесели, когато сте тъжни, но ще подкрепя вашата кариера, както и личните ви стремежи. И ще бъде ваша опора по който и път да решите да тръгнете.

4.Когато вашият човек няма натрапчива нужда да спечели всеки спор

Пет начина, чрез които ще намерите сродната си душа

Немалко хора са самотни и искат да намерят сродната си душа. Надяваме се, че тази статия ще помогне поне малко в правилната посока.&nbs...

Здравата връзка е тази, в която разбирате, че и двамата сте в един екип. Добрият партньор няма да спори с вас, само за да знаете, че всеки път е прав. Той ще предпочете да бъде с вас, отколкото да бъде прав. Освен ако това не възбужда и двамата, разбира се.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Късметът е по петите ви, ако номерът на вашия апартамент съдържа тези числа

Яжте това преди полет

Искам го и ще го получа! 4 зодии, които не могат да губят

Истински принц: 10 неща, които само един любящ мъж ще направи за вас

Знаете ли защо белите мечки не ядат пингвини?

Не е за вярване, но този остров е най-големият производител на ванилия в света

Благовец 2024 - кога се пада, какви обичаи и традиции се спазват

4 учебни предмета, които ще ви озадачат

Ето как да намалите захарта за 10 дни

Сух вторник: Народни вярвания за дните от Тодоровата неделя

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com