4 зодии, които доста често хлътват в човек, който не им отвръща със същото

16441
Снимки: https://unsplash.com

Болезнено е да се влюбиш в неподходящ човек – да даваш емоции, чувства и грижа на някой, който не ти отвръща със същото. Някои хора казват, че докато срещнеш подходящ, минаваш през любови, които не са за теб. Това го знаят много добре следващите 4 зодии, които имат таланта да се влюбват в неподходящи партньори, пилеейки обичта си. И макар да има знаци за това, те често ги пренебрегват заради силните емоции. Ето кои са те.

Стрелец – те са трудни личности за връзка, защото обичат свободата си. Не понасят да бъдат ограничавани и бягат, когато видят, че някой заплашва свободолюбието им. Обичат предизвикателствата, които често ги изправят пред грешния човек. Обикновено попадат на хора, които не търсят връзка или такива, които не им позволяват да се доближат до тях. Болезнено е за гордия Стрелец да бъде отхвърлен и това може да го накара да се затвори в себе си, но да не го показва пред света. Не могат да се примирят, когато егото им бъде накърнено, преживяват го много трудно.

Зодиите, които никога не признават любовта си

От тези два знака на зодиака никога няма да получите обяснение в любов.Те демонстрират чувствата си по по-различен начин. Думите не са ...

Близнаци – не обичат самотата. Радват се на компанията на хората, комуникативни са и обичат забавлението. Точно заради това често биват подлъгвани да се влюбят в неподходящ човек. Някой забавен като тях, който обаче не им показва отношението, което искат да видят. Често, за да победят самотата, се вглъбяват в човек, който не ги заслужава. Способни са да бъдат с някого, към който нямат чувства, а в същото време сърцето им да принадлежи на друг човек.

Рак – емоционалните Раци имат доста здраво сърце, подлежащо на много разбивания. Те копнеят за любов и дават същото в замяна. Често обаче попадат на неподходящи хора. Те са мили и грижовни. Грешката им е, че се привързват към всеки, който прояви повече внимание към тях. Това може да ги обърка и да си помислят, че човекът демонстрира чувства, но това не е така. Оттам сърцето им бива разбивано. Дълго страдат по несподелената си любов.

Овен – те са победители, обикновено правят каквото искат и получават същото. В любовта обаче не винаги са късметлии. Още по-трудно го признават, защото това значи провал за тях. Типично за тях е да се влюбят в някой популярен, център на внимание или душата на компанията. Да искат да бъдат с него на всяка цена, но той често да ги пренебрегва. Това ги кара да страдат и понеже им е трудно да се откажат, живеят с мъката си твърде дълго време.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 24 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 24 април /валутен калкулатор/

Вече не е антитенденция: 6 решения от 2000-те, които отново са на мода

Как нещата втора употреба ще ви донесат неприятности в живота?

Кога да признаете любовта си на един мъж и как да го направите без думи?

6 невидими на пръв поглед признака, че сте попаднали в лапите на женкар

Ето какво да направите, за да спре чантата да пада от рамото ви

Това са кралиците на зодиака

Тези двойки зодии остава заедно завинаги

Кои тънкости при печене на скара трябва всеки да прилага

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com