4 зодии, които нямат нищо против секса за една нощ

19401
4 зодии, които нямат нищо против секса за една нощ
Снимка: iStock/Guliver

Някои хора дори не биха си помислили за секс за една нощ. В тяхното съзнание ще има място единствено за връзка и дълготрайни отношения с някого. Други обаче са коренно различни. Те нямат нищо против еднократните връзки за една нощ. Приемат ги като забавление. Следващите зодии са най-сексуалните в зодиака и те нямат нищо против секса за една нощ, напротив – умело го практикуват.

Скорпион – най-страстните и сексуални представители на зодиака няма как да не се възползват от  благото, наречено секс за една нощ. Емоционалности са, но допускат до себе си трудно. Уверени в себе си, те смятат, че могат да покорят всяка жена, която желаят. Демонстрират привлекателността си умело и чарът им завладява техните избраници. Те са авантюристи, които непрекъснато търсят нови усещания, а какво по-добро попадение за това от секса за една нощ.

4-те зодии, които обичат да ИМПРОВИЗИРАТ в секса

Зодии явно засягат и интимните отношения, защото е намерена зависимост, според която има зодиакални знаци, с които никога няма да ви е ...

Стрелец – те са много забавни, държат на свободата си. Винаги са готови за приятелско излизане, купон, луда вечер, която често завършва с еднократни интимни отношения.  Те непрестанно търсят страстта и тръпката, а къде биха намерили такава, ако не в секса за една нощ с различни партньорки. Обичат да бъдат изненадвани, а търсенето на нещо ново е онова, което обичат най-много. Стрелците знаят как да омайват жените. Най-лесно им се да го правят след луд купон, чието естествено продължение е именно сексът за една вечер. Могат да прелъстяват, а когато си набележат някого, не се спират пред нищо преди да го доведат до леглото си.

Козирог – ако сте станали обект на желанията им, няма да се отървете от тях, докато не получат онова, което искат. Ще се държат галантно, ще ви обсипват с грижа, внимание и комплименти. Трудно ще ви бъде да им откажете, а докато се усетите, вероятно вече ще сте прекарали една бурна нощ заедно. Не се знае дали след първата ще последва втора среща, но пък може да си бъдете приятели с ползи. Козирогът няма да има нищо против това.

Телец – техният подход е по-различен. Те ще ви накарат да се почувствате специални, ще ви поглезят и ще се грижат за нуждите ви. Ще ви обърнат достатъчно внимание, което да ви увери, че държат на вас. Възможно е да чуете и много комплименти от тях. Макар да става дума за еднократни отношения, сутринта ще ви събудят със закуска и кафе. Общо взето те се държат така, сякаш тези срещи ще имат продължение, но това невинаги е така. Телците изпитват трудност да отдадат сърцето си на някого, но пък им е много лесно да се забавляват. Ето защо не бива да смятате, че тези отношения могат да прераснат във връзка. Твърде вероятно е да останете разочаровани.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Стихотоврение за 18 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 18 април 2024

Всичко, което трябва да знаете за православната молитва

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 18 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 18 април /валутен калкулатор/

Шест неща, които ще ви помогнат да обновите интериора си за един ден

Защо всъщност котките се страхуват от краставици?

Тези 5 признака показват, че сте свръхчувствителен човек

Това са най-лесните ежедневни прически за къса коса

Какви мъже харесват жените и кои ги отблъскват: 7 вида партньори според дамите

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com