5 държави и 5 здравословни практики от техните култури

1453
5 държави и 5 здравословни практики от техните култури
Снимка: iStock

Воденето на здравословен начин на живот е в дневния ред на всеки, балансът и здравословният начин са нещо, към което всички се стремим, просто за да изглеждаме добре, да се чувстваме добре и телата ни да са добре. За това има много съвети, трикове и методи, но решихме да ви разкрием някои от вътрешните тайни на страните по света. Всички имаме своите начини и културата играе огромна роля във вярванията и ползите за здравето, така че ето 5 съвета от 5 различни страни относно различните аспекти на начина на живот.

Израел

Израел може да се похвали със световноизвестна атракция: Мъртво море. Калта от Мъртво море е богата на натрий, магнезий, бромиди и минерали, които подмладяват кожата, намаляват възпалението и хидратират. Тази кал се намира в редица продукти, не само в самото Мъртво море, и се използва от израелците за цялото тяло, те имат невероятна кожа само между другото. За ваш късмет продуктите от Мъртво море могат да бъдат закупени по целия свят.

Какво ще се случи, ако замените нормалната сол с хималайска сол

Дания

Датчаните имат съвет, който е малко по-близо до дома и е безплатен. Те вярват, че прекарването на време с любимите хора, семейството, приятелите и простото свързване с хора е най-добрият подобрител на настроението и начин да се преодолее тъгата или унинието през по-студените месеци. Те го наричат ​​​​„hygge“, което означава уют. Този метод на свързване позволява освобождаването на окситоцин, хормона на любовта да, но и хормона, който повишава социалното доверие и настроението.

Тайланд

Кой не обича малко тайландски масаж? Е, тайландците вярват, че това е най-добрият метод за цялостно благополучие. Методът за облекчаване на стреса позволява освобождаването на серотонин в тялото, серотонинът е антидепресант, който се произвежда естествено в тялото. Масажът облекчава стреса и повишава настроението.

Бразилия

В горещия и тропически климат на Бразилия слънчевите изгаряния могат да бъдат ужасно болезнени. Така бразилците използват прясно накиснати овесени ядки върху подложка от марля, която след това се увива около крана на ваните им, водата преминава през овеса за малко вода за баня с вкус на овес. Минералите проникват във водата и облекчават слънчевото изгаряне.

Китай

Както знаем, китайците са фенове на билки и подправки. Един от най-препоръчваните е астрагалус. Коренът помага при лечението на настинки, грип, алергии и други грипоподобни симптоми. Включването на билки и подправки е продуктивен начин за прием на хранителни вещества и просто да подправите живота си.

Какво причинява ЗАХАРТА на вашето тяло и неговото здраве

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

За да продължите напред: 4 начина да спрете да мислите за бившия

Само тези зодии знаят как да пазят тайна

10 работни метода да накарате котка и куче да пият вода, ако не искат

Какви са основните разлики между Северния и Южния полюс

Коя е най-малката държава в Африка

Кой е най-големият полуостров в света?

Предупредиха потребителите на електрически велосипеди за опасности при зареждане

eMAG пуска Hair & Makeup Shop с над 60 000 продукта и асистент за пазаруване за клиенти

Кои великденски ястия са задължителни за празничната трапеза?

Носил го е най-богатият на борда на Титаник: Продадоха златен часовник с история (ВИДЕО)

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com