5 женски зодиакални знака, които се отличават с красота, сексапил и магнетизъм

21739
5 женски зодиакални знака, които се отличават с красота, сексапил и магнетизъм
Снимка: Pexels

Женската красота може да зависи от зодията. Има 5 женски зодии, които излъчват пленителна красота, чар, сексапил и магнетично привличане. Те са истински рай за мъжете, а жените скрито им завиждат. Няма да ви бавим, а ще ви разкрием кои са те.

1. Зодия Овен

Овните винаги имат ясно изразени черти на лицето си, които трудно могат да се сбъркат. Тяхната енергия и сила е всеизвестна, фигурата им олицетворява естествена красота, а гладката им кожа привлича мъжете до лудост. Ако жената Овен се падне да е брюнетка със сини очи, това е най-привлекателната комбинация, която разтуптява мъжките сърца. Когато мъжът е с тази зодия, той се чувства горд и щастлив. Той никога не може да забрави преживяванията с нея.

Как да привлечем мъжкото внимание?

Съществуват някои изпитани методи, които винаги успяват да привлекат вниманието на мъжете около вас и категорично някои неща, които със...

2. Зодия Лъв

Незабравима женска зодия, която обича да флиртува и да показва цялата си красота. Стараят се да изглеждат безупречно, обличат се стилно, притежават страхотна дарба за общуване. Лъвиците са грациозни и често пъти жените около тях им завиждат. Те са надарени с природна красота и обичат да я показват. Не се срамуват да покажат, че са търсени и желани, те се гордеят със своята красота и чар. Винаги успяват да привлекат вниманието върху себе си и го правят с удоволствие.

3. Зодия Скорпион

Характерното телосложение за тази зодия са широките рамене, дългите крака и подчертаните сочни устни. Косата на Скорпиона обикновено е дълга и буйна, а жените Скорпионки често обичат да я връзват по предизвикателен за мъжете начин. Ако искат да впечатлят представител на мъжкия пол, те знаят как да го направят най-добре. Винаги успяват да постигнат целта си, стига да не загубят мотивация за това.

Какви мъже те привличат според зодията ти?

Какво, смятате че нямате свой тип, когато става въпрос за мъжете? Звездите обаче не мислят така!  Вероятно няма нищо общо наглед ...

4. Зодия Стрелец

Характерното за тях е спортната им осанка и хубавата кожа. Имат големи и изразени чела и нежни черти на лицето. Умият да се обличат стилно, гримират се страхотно и знаят как да привлекат всеки мъж, когото харесат. Обичат да са център на внимание и да получават комплименти. Те са честни и директни, обичат да казват само истината, което ги прави много желан партньор в любовта.

5. Зодия Водолей

Водолейките се отличават с кръгли лица и малки длани и ходила. Разбира се, че има и изключения от това правило. Те са с нормална височина, като кожата им винаги е с подходящ тен. Имат плътни чувствени устни и нежен поглед. Те не са върли привърженички на модата, затова може да скрият прелестните си форми под някоя дреха. Но пък са наясно, че мъжете ги надушват от далече, а на тях това им стига напълно.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Дерматолог разкри дали трябва ли да измиваме косата си два пъти с шампоан

Топ 5 на най-полезните плодове през пролетта (СНИМКИ)

Спрете стареенето: 5 съвета за грижа за косата, които ще ви подмладят с няколко години

Тази притча ще преобърне живота ви

Стихотворение за 26 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 26 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 26 април 2024

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com