5 лесни начина да програмираме успеха

4545
5 лесни начина да програмираме успеха
Снимка: iStock/Guliver

Нашето съзнание не е нещо постоянно. То е гъвкаво, може да се променя, подобрява, възстановява. Друго нещо е, че това може да отнеме различно време, но тук сме почти безсилни.

Психолозите казват, че подсъзнанието на всеки човек е уникално. Нашият вътрешен свят е бездънен, безкраен и красив по свой начин. По един или друг начин, но много от нашите победи са невъзможни без правилното отношение. Наложително е да се програмирате за успех, макар и само заради факта, че в противен случай съзнанието ви може да бъде уловено от отрицателни вирусни програми, които ще изтеглят въжето в другата посока - към неуспехи, лошо здраве, депресия и т.н.

5 начина за въздействие върху съзнанието

Специалистите по биоенергия и психолозите идентифицират само 5 основни и най-ефективни начина за въздействие на човека върху себе си. Всеки метод може да се използва от вас поотделно, но ако използвате комбинация от тези методи и техники, тогава шансовете за успех ще бъдат още по-големи.

1. Метод първи: утвърждения. Това е най-дългият, но много прост начин. Същността му се крие само в постоянното повтаряне на специални мотивиращи фрази. Когато си кажете, че сте успешни, късметът ви намира. Разбира се, ще отнеме много време, за да превърнем отрицателните програми в положителни, но ще си заслужава. Това е гъвкав начин, защото можете да си кажете каквото искате.

2. Метод втори: медитация. Това вече не е психология, а чиста работа с подсъзнанието, биоенергията на тялото ви. Същността е дълбокото потапяне в нас самите. Това е нещо като хипноза, транс. Принуждавате се да влезете в подсъзнанието и да погледнете на живота си сякаш отвън. Медитациите могат да бъдат много различни. Аудио медитацията може да се използва по време на бягане или ходене.

3. Метод трети: позитивно мислене. В тази техника има много под-елементи. Например трябва да се отървете от всяко използване на думата „не“. Отнема ви положителна енергия, като ви пречи да се свържете с центъра на изобилието на Вселената. Също така, позитивното мислене включва използването на няколко постулати, правила, които са подобни на утвържденията. Единствената им разлика е, че те не изискват повторения. Просто трябва да ги приемете за истината:

- винаги можете да постигнете каквото искате;

- вие сте си шеф;

- всеки сам формира своето щастие.

4. Метод четвърти: спортуване. Може би си мислите, че това няма нищо общо с подсъзнанието, но не е така. Не е нужно да се опитвате да поставяте рекорди или да бъдете най-силните. Достатъчно е просто да тичате сутрин или вечер, да правите упражнения и да не се страхувате от физически труд. Според статистиката хората със затлъстяване или със здравословни проблеми поради бавен начин на живот постигат успех 80% по-рядко от активните индивиди.

5. Метод пети: хоби. Не забравяйте, че само заетите хора имат шанс за успех. Съзнанието ви е настроено положително, когато правите нещо приятно. Нека бъде бродерия, четене на книги, гледане на филми или каквото и да било. Може да е всичко. Следвайте мечтите си и давайте на подсъзнанието си това, което иска, но няма да ви навреди.

Успехът във всяка област на живота зависи от много фактори, но най-важното е вашето отношение. Живейте така, сякаш освен вас няма никой друг на този свят, но не забравяйте за близките, които се нуждаят от вашата топлина. Можете да промените съдбата си точно сега, защото имате желание. Нека животът ви бъде различен отсега нататък.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кога да признаете любовта си на един мъж и как да го направите без думи?

6 невидими на пръв поглед признака, че сте попаднали в лапите на женкар

Ето какво да направите, за да спре чантата да пада от рамото ви

Това са кралиците на зодиака

Тези двойки зодии остава заедно завинаги

Кои тънкости при печене на скара трябва всеки да прилага

Възглавница за качествен сън: Полезни съвети

Високо напрежение: Това са 4-те най-опасни зодии

Чай каркаде - топъл или студен се пие

Параноици: Зодиите, които винаги мислят, че партньорът им изневерява

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com