5 нереалистични очаквания, които никога не трябва да имате от партньора си

6310
5 нереалистични очаквания, които никога не трябва да имате от партньора си
Снимка: iStock/Guliver

Да имате очаквания от партньора си, стига да са постижими, е добре. Но ако имате ирационални очаквания, това само ще влоши нещата за вас в тази връзка. 

Няма тайна за гладката и щастлива връзка. Всички връзки преминават през смут, възходи и падения, върхове и спадове. Независимо от това, винаги можем да се опитаме да спасим връзката да не се удави, като избягваме определени грешки и глупави очаквания от партньора си.

Нормално е да имате някои очаквания от партньора си като да ви обича, да ви прави щастливи и в безопасност, да отделя време за вас. Въпреки това, всичко се обърква,  когато някой от двамата започне да очаква повече от необичайното. Добрата връзка изисква усилия, време, обич и ангажираност и от двамата партньори еднакво. Ако тези неща са под контрол, няма какво повече да искате от връзката си.

Ето 5 нереалистични очаквания, които никога не трябва да имате от партньора си в една връзка: 

4-те най-често срещани типове двойки

Съществуват всякакви типове любовни връзки. Различни са и взаимоотношенията ни с партньора през различните етапи на връзката. Няма, оба...

1. Те никога няма да погледнат никой друг

Нека не забравяме, че вашият партньор е само човек и че възхищението от красотата, където и да отидете, е част от човешката природа. Това, че те имат връзка с вас, не означава, че ще спрат да забелязват другите. Това не означава, че те са неверни или ви изневеряват. Ако се притеснявате от това, това само ще усложни нещата, защото само ще докаже, че нямате доверие в тях. Не забравяйте, че само вие можете да промените нещата, като му дадете нова перспектива, ако решите, иначе винаги ще бъдете нещастни във връзката си.

2. Те винаги ще се съгласят с всичко, което кажете

Добре е понякога да имаме различна перспектива и друг подход. Мисълта, че те винаги ще подкрепят всяко ваше решение или че с радост ще се съгласят на всичко, което казвате, само доказва, че се срещате с безгръбначен човек, а не с някой, който ви обича много.

3. Никога няма да има борба

Какви партньори са различните зодиакални знаци

Отношенията между половете са много интересна и противоречива тема. Ето какви характеристики са присъщи на представителите на различни ...

Важно е да знаете, че битките и леките закачки или спорове са част от здравословната връзка. Битките и малко аргументи са важен аспект на една връзка, за да я поддържате и да разпалвате нещата. Кара ви да се желаете повече и ви сближава.

4. Те винаги ще бъдат романтични

Освен че ви правят щастливи, те имат много други неща, за които да се грижат. По време на процеса те понякога губят способността си да ви карат да се усмихвате или да ви радват 24x7, тъй като и те се нуждаят от малко време, за да се отпуснат и да се заредят.

5. Те винаги ще отделят време за вас

Научете се да цените това, което имате, и малките моменти в живота. Партньорът ви не винаги ще бъде на разположение за вас и това е добре, защото и те имат живот освен вас. Те имат семейство и приятели, с които трябва да прекарват времето си. Може да имат работа, която да ги заема или друго задължение, което изисква тяхното внимание.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Черният шоколад преди лягане не вреди на нощния сън

Ябълка през нощта: добре или зле?

„Лазаре, стани“ – какво се случва с Лазар след възкресяването му?

Как да излезем от Великия пост, без да навредим на здравето си: 10 правила

Какво се прави в църквата на Цветница?

Дерматолог разкри дали трябва ли да измиваме косата си два пъти с шампоан

Топ 5 на най-полезните плодове през пролетта (СНИМКИ)

Спрете стареенето: 5 съвета за грижа за косата, които ще ви подмладят с няколко години

Тази притча ще преобърне живота ви

Стихотворение за 26 април 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com