5 неща, които стюардесите не препоръчват да носите в самолета

8696
5 неща, които стюардесите не препоръчват да носите в самолета
Снимка: Skitterphoto / Pixabay

Всеки от нас почти ежедневно се сблъсква с мъките да избира между „красиво“ и „удобно“. Но има някои ситуации и места, където решението трябва да се вземе недвусмислено в полза на комфорта. А летенето със самолет е точно такава ситуация.

Сигурно познавате момичета, които не свалят токчетата на полет в девет часов полет и са с тесни панталони. Едва ли човек може да им завиди при последните обстоятелства. Идеята да се обличаш за летището „като Анджелина“ очевидно не е най-добрата. Високите токчета и кожените панталони с висока талия изглеждат страхотно на снимки на знаменитости, но когато се опитате да носите едно и също нещо и да се разхождате от терминал до терминал, ефектът може да бъде далеч от приятния.

Съставихме списък с нещата, които стюардесите на световните авиокомпании съветват да изключим от визията си за времето на полета.

1. Твърде тесни дрехи

Кожените панталони може би не са най-добрият избор, както всеки друг с тясна талия и прекалено стегнати крачоли. Важно е да се осигури добро кръвообращение, тъй като трудностите на полета провокират съдова тромбоза. Затова избирайте модели с ластик на талията, рокли или широки панталони.

ЗАДЪЛЖИТЕЛНО носете тези неща в ръчния си багаж

2. Синтетика

Така е, не защото не диша и е вредна за кожата, а защото се произвежда от маслени отпадъци и гори много. Въпреки че пожарът може да е едно от последните неща в списъка ви с проблеми, това е опасност, която не бива да забравяте. По същата причина стюардесите не препоръчват носенето на дрехи с ресни, които могат да се закачат за важни механизми и да причинят бедствие. По-добре да изгорите на плажа, отколкото в кабината на самолета.

3. Високи токчета и сандали

Просто е - трудно е да тичаш с такива обувки. И това може да е необходимо, колкото и да не искаме да ужасяваме. Непрактичните обувки правят невъзможно бързото бягство, а високите токчета могат да повредят аварийните изходи или да наранят другите. Нека ги запазим за червения килим. Заключение: трябва да имате маратонки.

Няколко трика при подредба на куфар с багаж за повече място

4. Метални елементи по дрехите

Проблеми с металотърсач и това е. Имате ли нужда от него? Мощен шип на рокерско яке е добър, когато седите на готин мотор и карате с висока скорост по магистралата. По-добре е да отидете на летището без това и в същото време без златни бижута - и бижута като цяло. Някои са толкова сложни, че бдителните пазачи могат да ги сбъркат със скрити оръжия.

5. Един слой дрехи

Ами ако в самолета е твърде студено? Или обратното - горещо е? Трябва да оставите възможността да подпомогнете терморегулацията, като премахнете нещо от себе си, или обратното – като го сложите.Така че една тениска няма да ви е достатъчна, дъждобран, жилетка или яке ще ви помогнат.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Стихотворение за 19 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 19 април 2024

Таро хороскоп за 19 април 2024

Стъпки в пясъка: Притча, която всеки християнин трябва да прочете

Да имате приятелка от тези зодии е истински дар

Какво е сомнилоквия и колко хора са засегнати от този феномен?

Как се наричат нишките в банана и напълно безопасни ли са за здравето ни

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Скрити лимонки: Това са наистина най-сексуалните зодии

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно