5 остарели неща, които ще развалят всеки интериор

15251
5 остарели неща, които ще развалят всеки интериор
Снимка: iStock/Guliver

Всеки се стреми да подреди дома си най-уютно и в същото време модерно. Харчат се много пари за мебели, материали и интериорни проекти. Накрая, обаче, резултатът коренно се различава от това, което сте планирали. Защо се случва това?

Много обикновени на вид предмети могат да съсипят външния вид на всеки апартамент, дори и наскоро той да е бил ремонтиран. Какви неща е по-добре да изхвърлите, за да не развалите интериора?

Стара  кутия за хляб

В някои, дори в най-модерните апартаменти можете да намерите това обемисто нещо. В допълнение към факта, че изглежда доста старомодна, тя също така заема твърде много място - като правило средното семейство не купува или съхранява едновременно толкова хляб, колкото може да побере такава кутия за хляб.

Стари табуретки

Дори ако старите табуретки изглеждат много здрави, най-добре е да похарчите малко пари и да си купите нови мебели. В същото време, в магазините има избор - можете да си купите добър модерен дървен стол - например от бреза с основно покритие, който може да бъде сменен по всяко време по ваша преценка.

Диван + фотьойл

Можете да видите, че в магазините за мебели днес по правило няма комплекти, които се състоят от диван и кресла за хола, споделят дизайнери . Всъщност това е доста рационално: столът (особено вторият) се използва рядко или изобщо не се използва.

Маса за телевизор

Масивна стойка за телевизор в малка всекидневна заема доста място. Това обаче не е единственият ѝ недостатък. В допълнение, тя е много нефункционална, тъй като при наличието на различни рафтове, ниши и вдлъбнатини без клапи, събира прах в големи количества. Поради тази причина е най-добре да изберете стойка за стена. Така ще спестите място, интериорът няма да е претрупан и всичко ще изглежда много по-леко и приятно.

Решетка

Решетката (например в спалнята) претоварва и разваля интериора. Този артикул е най-добре да бъде изхвърлен и заменен с по -компактен и модерен дизайн.

За да не допускате подобни нелепи грешки, добре е преди ремонта или преобзавеждането, да се консултирате с интериорен дизайнер. Той ще ви даде ценни съвети и определено ще ви спести много нерви и срам. Не е добре да съсипвате съвременно жилище с мебели и предмети, били модерни преди поне половин век.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Японски психолози: Бърз трик, с които да се отървете от гнева за секунди

Тези опасни мебели никога не трябва да се държат в спалнята

3 неща, които трябва да промените в закуската си, за да отслабнете

4 начина да накарате мъжа Скорпион да бъде обсебен от вас

Мачкат всички по пътя си: Тези зодии са най-големите кариеристи

Експерти: 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла

Фешън икони: Жените от тези зодии са най-стилните

Защо имаме замъглено зрение сутрин?

Как да пием чай правилно?

5 храни, за които да забравите след тренировка

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com