5 причини да отидете на среща със Стрелец и 3 причини да не го правите

8375
5 причини да отидете на среща със Стрелец и 3 причини да не го правите
Снимка: iStock

Срещата със Стрелец е като добре режисиран филм или интересна книга. Със сигурност няма да ви е скучно. Хората от тази зодия притежават необикновен чар и грация. Трудно им е да устоят на някои изкушения. Единственият въпрос е дали е добре или лошо за среща със Стрелец.

Разберете дали си струва да се срещнете с представител на тази зодия или не. 

Пет причини да се срещнете със Стрелец

1. Стрелецът ще ви накара да се почувствате специални

Хората от тази зодия могат да съблазняват и да флиртуват. То им идва отвътре. Могат да правят комплименти като никой друг. Правят го по много естествен, непринуден начин, което се харесва на другия. Трудно е да не попаднеш в плен на тяхната магия. 
Стрелецът ще ви накара да се почувствате наистина важни и специални само за няколко минути. Обикновено четвърт час е достатъчен, за да накара някой да се влюби в него. Без значение с какво отношение ще отидете на среща, ще се върнете с пеперуди в стомаха.

СТРЕЛЦИТЕ и любовта

Стрелците са тези, които могат да поддържат всяка връзка вълнуваща и наелектризираща. Те ще внесат нещо ново във всяко отношение и мога...

2. Стрелецът е страхотен събеседник

Тази зодия може да намери общ език и да се разбира с всички. Има страхотен подход към хората и ги усеща интуитивно. Със Стрелеца не сте заплашени от неловко мълчание, сценична треска или липса на теми на разговор. С него бързо ще се почувствате спокойни, сякаш се познавате от години.
Тази зодия има много интересни неща за казване, но също така могат да слушат и да задават въпроси. Може да останете с впечатлението, че не сте говорили с никого толкова сладкодумно.

3. Отношението му е заразително

Тази зодия се характеризира с много положително отношение към живота. Той е весел, смел, самоуверен, не се интересува от неуспехите или мнението на другите. Прави каквото иска и каквото иска да прави. Отношението му е заразително. Стрелецът, като никой друг, може да ви насърчи и да ви вдъхнови да се промените и да постигнете мечтата си. Той те подтиква към живот, кара те да опиташ нещо ново, да скочиш в дълбоката вода. Използвайки собствения си пример, той показва, че светът изобщо не е враждебен и не е страшно да направиш грешка. Всичко е поправимо.

4. Стрелецът е много привлекателен

Най-хубавите ИДЕИ за подарък за жена Стрелец

Вече навлязохме в периода на Стрелците и е време да се погрижим за близките си под този зодиакален знак, ако вече не сме го направили. ...

Хората от тази зодия се отличават с магнетична личност и изключително привлекателен външен вид. Трудно можете да откъснете поглед от тях. Техните физически характеристики наистина правят невероятно впечатление. Определено ще бъдете очаровани от тази зодия. Може дори да му завиждате благородни.

5. Стрелецът никога няма да ви съди

Няма да чуете критични думи или оплаквания от него. Напротив. Той ще се интересува от вашата личност и вашите различия. Дори и да не е съгласен с вашето мнение, той ще го уважи и ще го вземе под внимание. Със Стрелец можете да бъдете себе си и да кажете това, което наистина мислите, без да се преструвате или да си играете на игрички на дребно. Не е нужно да криете нищо, да се срамувате от нищо или да обяснявате каквото и да било. 

Звучи добре, нали? Но срещата със зодиакалния Стрелец има и своите минуси. Проверете дали сте готови за това.

1. Стрелецът може бързо да приключи всичко и да ви разочарова

7 причини да обичаме Стрелците

Кой не обича веселите и неповторими представители на знака Стрелец. Ето седем причини от основните, заради, които толкова ги ценим. 1....

Той е майстор да се влюбва в себе си. Прави го напълно несъзнателно. Разбира се, той е наясно с чара си, но не може да го „изключи“. Понякога една среща е достатъчна, за да попаднеш в капана му и да искаш още. Междувременно за общителния и постоянно бързащ Стрелец много приятелства на този етап са приключили. След първата среща може да останете разочаровани.

2. Стрелецът има проблеми с верността

Стрелецът обича да се среща с нови хора, нетърпелив е да навлиза във флиртове и романси. Той постоянно търси нещо ново и по-скоро не е постоянен в чувствата си. Той се отнася към лудориите си с голяма доза снизхождение. Понякога се среща с няколко души наведнъж или дори дълго време е склонен да води двойствен живот. Той е привлекателен и иска да се възползва от това. Не обича да се ограничава и мрази да спира със забавленията. Ако държите на по-дълга и сериозна връзка, може да бъдете силно разочаровани.

3. Стрелецът често не държи на думата си

По импулс той е в състояние да ви обещае всичко и в този момент той всъщност вярва в това. По-късно понякога забравя или променя плановете си на по-интересни и забавни. Днес може да гради планове с вас за съвместния ви живот, а утре ще си тръгне, без дори да се сбогува. Може би дори с някой друг. 
Хората от тази зодия живеят за момента. Те са променливи и често непоследователни. Говорят много, но думите и делата им не винаги съвпадат с делата им.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Стихотворение за 19 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 19 април 2024

Таро хороскоп за 19 април 2024

Стъпки в пясъка: Притча, която всеки християнин трябва да прочете

Да имате приятелка от тези зодии е истински дар

Какво е сомнилоквия и колко хора са засегнати от този феномен?

Как се наричат нишките в банана и напълно безопасни ли са за здравето ни

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Скрити лимонки: Това са наистина най-сексуалните зодии

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно