5 тайни за красотата на французойките

12992
5 тайни за красотата на французойките
Снимка: iStock/Guliver

Наред с корейците, французите са тези с най-добра кожа. Искате ли да разберете какъв е ключът към успеха? Отговорът е прост - изключително добра рутина за красота вместо грим. 

Представяме ви техните трикове за красота, за да получите желаното от вас перфектно лице.

Ритуалите за красота често се сменят от една страна в друга, но е безспорно, че ако има култура, която знае абсолютно всичко за красотата, това са французите. Всички бихме искали да покажем естествения и безгрижен стил, който носят французойките, и за да постигнем това, първото нещо което трябва да имаме предвид, е, че те в никакъв случай не дават приоритет на грима, а на грижата за кожата. Ако искате и вие да постигнете лице без следа от несъвършенства, трябва да вземете под внимание следното:

1. По-малкото е повече

Тайните за красота на японските жени

Удивително е как японските жени успяват да поддържат свежа кожа, перфектна фигура и жизнена, лъскава коса и така до дълбока старост. К...

Французойките се отличават с любовта си към простите неща. Те отлично знаят как да сведат всичко до минимум, било то в модата, в отношението си към живота или в красотата. Прилагането на тази философия в ежедневието за красота предполага използването на мултифункционални продукти, който не само дълбоко подхранват и хидратират кожата, но и я предпазва от УВ лъчи, замърсяване и всички други негативни неща, които ускоряват преждевременното й стареене.

2. Обърнете внимание само на една част от лицето

Французойките са склонни да се фокусират върху една част от лицето си, когато нанасят грим. Независимо дали става дума за очите или устните, важно е да се грижите за тази зона, така че гримът да стои по-добре. Изберете околоочен контур със студен ефект, за да намалите фините бръчки, или овлажняващо червило, което придава обем на устните и възстановява естествения им розов цвят.

3. Техният звезден продукт: мицеларна вода

Мицеларната вода не може да липсва от рафтовете в банята на французойките, тъй като за тях това е най-голямата тайна да покажат безупречната кожа. Всъщност чешмяната вода никога не се вписва в ежедневната им рутина за красота. Този продукт премахва следите от грим и всякакви замърсявания, като същевременно не вреди по никакъв начин на кожата.

Черни зъби и червило с живак: странните практики за красота от древността

Хората винаги са се стремели към красотата. От древни времена има различни практики за красота, предназначени да направят човек по-прив...

4. Превантивни грижи

За французойките, колкото по-млада започне рутината за красота, толкова по-добре. Същото може да се каже и за процедурите против стареене. Около 25-годишна възраст те започват да използват козметика, за да намалят първите признаци на стареене, защото както се казва, превенцията е по-добра от лечението.

5. Винаги имат време за маска

Кожата на деколтето и шията е нежна като тази на лицето, така че трябва да й обърнете специално внимание, ако искате да запази младежкия си вид възможно най-дълго. Ето защо французите използват специфични лечения, за да се грижат за тези области на тялото.

Следвайте и вие тези правила, за да се радвате на красотата, която имат французойките

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

7 съвета, които можете да следвате, за да запазите яйцата си свежи дълго време

Как да варим яйцата, за да се белят най-лесно

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com