5-те форми на маникюра и подходящият гел лак за тях

13935
5-те форми на маникюра и подходящият гел лак за тях

Случвало ли ви е да сте в салона за красота и преди нанасянето на гел лака, маникюристката ви да ви попита: “Каква форма да са ноктите?” и вие тотално да не знаете какво да кажете? Всяка дама, която отделя внимание на маникюра си, знае това усещане.

Формата на ноктите - предопределяща за визията на нашите ръце:

Формата на ноктите е изключително важна за крайния резултат, към който се стремите. Допълнена с правилния избор на гел лак, ръката ви ще засияе и определено ще изглежда по-привлекателна, когато всички компоненти са избрани един спрямо друг. Неслучайно самите дизайнери избират формата и цвета на ноктите на своите модели за предстоящи дефилета, защото цялостната визия се постига едва тогава, когато всички компоненти са идеално комбинирани. Именно в хармоничното съчетание се крие тайната на стилния маникюр. Независимо дали ще искате да създаде илюзия за “по-дълги пръсти”, или непременно желаете маникюрът ви да бъде забелязан, където и да се появите, формата играе ключова роля.

Всяка жена познава добре силата на маникюра и впечатлението, което красиво изглеждащите нокти правят на околните. Вариациите, които съществуват, са многобройни, но можем да очертаем пет основни форми на ноктите - всяка от които има свои предимства и недостатъци, както и съвместимост с различни гел лакове.

Вниманието към детайла е нещо, което околните виждат, така че ние ви даваме няколко съвета за перфектен избор на гел лака спрямо формата на ноктите:

- Бадемови нокти - Заради своята издължена визия, тази форма стои идеално на по-дълги нокти. Те са нежни, стилни и супер елегантни, придават женственост и деликатност на пръстите. По тази причина, ако се спрете на бадемовите нокти, подберете си нещо от телесната гама. Топлите цветове на pretty gel добре се комбинират с леки бляскави елементи, които допринасят за създаването на симпатичен момичешки дизайн, който ще подхожда на всичките ви дрехи. Разбира се, може да заложите директно на нежен гел лак със ситен брокат. Камъчетата не са изключени, но размерът им трябва да бъде правилно подбран спрямо дължината на нокътя и предварително нанесената основа. За да запазите елегантния дизайн на гел лака, не прекалявайте.

- Острите нокти определено привличат вниманието на околните, без дори да бъдат ярко изрисувани или декорирани. Те са тренд, който през последните години силно се наложи, както сред знаменитостите в Холивуд, така и сред всяка жена, която обръща внимание на ноктите си. Острите нокти се смятат за израз на по-разчупен личен стил и екстравагантност. Матовият гел лак е сред основните тенденции при острите нокти и той няма намерение да излезе от мода скоро. Тук ограничения в цветовете няма - имате възможност да изберете нещо любимо за своя гел лак. В диамантената колекция на прити гел също ще намерите ефектни предложения, които със сигурност ще направят острите нокти още по-привлекателни. Гел лакът с преливащ или термо ефект има най-силно въздействие, когато формата на ноктите е тази.

- “На балерина” - името на тази форма не бива да ви навежда на погрешни мисли. Кръстена е именно така, заради приликата си с балетните пантофки, но нищо повече. Тя е сравнително ново явление, но различни дизайни за тази форма покориха Instagram през последната година. Формата е фаворит сред представителките на нежния пол, които са почитателките на дългите нокти, тъй като независимо от дължината, тя запазва своята елегантност. Истинска наслада за окото е, когато ноктите тип “балетни обувки”, са красиво лакирани с гел лак в семпъл, но женствен цвят.

Следващите две предложения определено са за дами, чийто вкус изисква доза помпозност. Те дават възможност да развихрите въображението си максимално и да творите върху ноктите си. Тези форми не са капризни и изборът на гел лак е напълно свободен:

- Заоблените нокти търпят разнообразни промени. Освен това, този тип връхчета са препоръчителни за дами, които трудно запазват ноктите си непокътнати. Простият им вид ви позволява изцяло вие да избирате декорациите върху тях и да не си поставяте граници.

- Квадратните нокти изглеждат най-добре, когато разкриват дръзката ви личност - ярки цветове или големи декорации. Тази форма на ноктите ще ви позволи в съчетания с правилния гел лак по неподправен начин да изразите своята индивидуалност и да се отличавате от останалите без много усилия. Не се притеснявайте да експериментирате. А най-хубавото е, че те далеч не са чупливи и изглеждат добре на всякакви дължини - какво повече може да искате от своя гел лак?

В NAILSBG е събрано на едно място всичко, което е нужно за перфектния маникюр - както в салон за красота, така и в домашни условия. Благодарение на своя дългогодишен опит, те са доказани в сферата професионалисти, които предлагат на своите клиенти висококачествени материали и инструменти за поддръжка на гел лака, а и не само. Модните тенденции ежегодно се менят и ни предлагат постоянно нови и нови неща, а продуктите на https://nailsbg.com ще ви позволят да бъдете в крак с последните писъци на модния свят.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

7 съвета, които можете да следвате, за да запазите яйцата си свежи дълго време

Как да варим яйцата, за да се белят най-лесно

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com