5-те грешки, които всички правим при секс

12062
5-те грешки, които всички правим при секс
Снимка: iStock/Guliver

Темата за секса винаги е била актуална. Като всяко нещо, което правим, и тук възможно да допуснем грешки. В това няма нищо страшно и всичко е напълно поправимо. Има обаче 5 грешки, които най-често допускаме и в тази статия ще стане именно дума за тях.

Мъжете винаги искат повече секс

Как се представя всяка зодия в любовта и в леглото?

Нека видим как всяка една зодия от астрологията се справя в любовта и в леглото. Някои неща определено ще ви изненадат:  Овен То...

Отдавна мина времето, в което се смяташе, че мъжете искат повече секс. Сексолозите са на мнение, че желанието е еднакво и при двата пола. Важен момент при осъзнаването е фантазирането. То е от особено значение и всъщност ви помага по-ясно да разберете своите желания. Оттам и можете да ги споделите с партньора си, така че да ви разбере.

Жена, която не изпитва удоволствие, е фригидна

Съвременните специалисти изоставят тази концепция. Вече всяка жена може да изпита удоволствие. Ако това не  възможно, то се търси от психологическа гледна точка къде е проблемът.

Въпреки, че всяка трета жена изпитва проблем с достигането до оргазъм, диагностицираните с аноргазмията са едва 3% от населението на света. Дори и да сте сред тях, важно е да знаете, че това се лекува и няма нищо страшно.

Винаги прави секс, когато мъжът до вас го поиска

Повечето жени дори не искат да правят секс с партньора си всеки път. Те разсъждават по следния начин: „Той се нуждае от това, аз мога да го понеса“.

Това поведение се осъжда еднакво от психолози и гинеколози. Психолозите посочват, че синдромът на жертвата се пробужда именно по този начин. Когато една жена системно е подложена на насилие, тя губи контрола над живота си. В същото време собственото либидо на жената изчезва, защото то не се използва.

Не е за вярване, но сексът по време на бременност се оказва доста полезен

Всяка една жена се вълнува, когато очаква своята рожба – независимо дали е първа, втора трета. Въпреки че в началото на бременнос...

Гинеколозите от своя страна посочват, че когато една жена няма удоволствие от секса, то няма е естествена смазка. По този начин може да се получи нараняване на влагалището.

Секс играчките са само за перверзници

Това не е така. Те не се използват само от самотници, но правят любовната игра интересна и събуждат онези скрити желания, които всеки има.

Разкривайки най-желаните си фантазии, партньорите стават и по-близки. Съответно със секса можете да разрешите дори проблеми в комуникацията и да споделите неща, които ви вълнуват.

Лубрикантите са просто реклама

Любителите на дългия секс от опит знаят, че естествената смазка на жената не винаги е достатъчна. Понякога заради хормони жената може да има сухота в интимната област.

Също така, различни експерименти в леглото е добре да бъдат подсигурени с нужното количество лубрикант, за да се избегнат наранявания и други неприятни усещания.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Молитва преди изповед

Стихотворение за 27 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 27 април 2024

Таро хороскоп за 27 април 2024

Златните 8: Тези качества правят жената магнит за мъжете

Пукането на пръстите на ръцете е признак на нещо тревожно: Ето какво разкриват експертите

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

6 "невинни" признака, които карат жената да изглежда зле в очите на мъжа

10 признака на дъщеря, която е зависима от майка си

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Молитва преди изповед
Молитва преди изповед

Наближава краят на Великденските пости, а те задължително трябва да завършат с изповед за вярващите, които са ги спазвали.  Молитва преди...