5-те неща, които НЕЗАБАВНО трябва да махнете от портфейла си

3247
5-те неща, които НЕЗАБАВНО трябва да махнете от портфейла си
Снимка: https://pixabay.com

Всеки човек има портфейл, в който често обаче държи не само парите си, но и разни други снимки, талисмани, бележки, карти и т.н. Но има някои предмети обаче, които е препоръчително да не доближаваме до портфейла си, ако искаме парите да се задържат при нас. Ето и кои са те:

Стари касови бележки

Защо е ВАЖНО да нарисуваме знак на безкрайност в портфейла си

Знаете ли, че символът на безкрайността притежава една много специфична енергия и категорично успява да повлияе на човек. Днес ще ви ра...

Освен че не са ви нужни и създават допълнителен хаос в така или иначе малкия аксесоар, касовите бележки имат и отрицателна енергия, която могат да предадат на парите ни. Те блокират паричния поток и заемат мястото на парите, които трябва да бъдат поставени в портфейла ви.

Фалшиви банкноти или монети

Фалшивите банкноти няма да привлекат истински, а дори напротив – те заемат тяхната енергия и място и не позволяват на финансите ви да се увеличат. Някои хора си мислят, че с пълно с фалшиви пари портмоне могат да привлекат истински, но това съвсем не е така, ефектът е обратен.

Снимки

Дафинов лист, сложен по определен начин в портфейл, носи късмет и благополучие

Широко  използван като подправка в готварството дафинов лист, известен като лавров лист, се счита, поради силния си аромат, за мощ...

Това е най-честото странично неща, което добавяме в портфейла си. Не го правим с цел да си навлечем негативна енергия, но понякога се случва точно това. Снимките предават енергията на изобразения човек, така че ако той няма много късмет в живота, негативно настроен е и т.н. -  по–добре пазете снимката му далеч от вашия портфейл, за да не блокирате нужната ви енергия и паричен приток.

Лекарства

Още едно нещо, което поставяме в портфейла си, а мястото му не е там. Може би ни се струва по-лесно да държим важните лекарства навсякъде и близо до нас, но тяхната енергия не е желателно да се смесва с паричната, защото може да доведе до финансови загуби. По-добре използвайте отделна чантичка или калъф, в който да поставите всички лекарства на едно място, далеч от финансите ви.

Стари банкови карти

2 неща от портфейла ви, които носят безпаричие

Има неща, които е по-добре да не държим в портфейла си. Ето защо! Шoфьoрcкa книжкa Всички прeдпoчитaме дa нocим шoфьoрcкaтa cи книжкa...

Изтекли и стари банкови карти вече не ви вършат никаква работа, затова е добре не само да я махнете от портфейла си, но и да я изхвърлите като цяло от дома си. Понякога обаче забравяме за тези карти и ги оставяме да съществуват покрай нас с отрицателната си енергия. Те водят до бедност и загуба на пари, както и до случайни заеми, от които изненадващо имаме нужда в даден момент. 
Разчистете портфейла си от всякакви стари неща, които вече нямат никаква полза за вас, за да се отървете от негативната енергия и да освободите място за нови богатства.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Според науката, ако казвате благородни лъжи, значи сте добър човек

Ето какво да направите след развода с брачната си халка и годежния пръстен

Как да разберете още в магазина, че плодовете и зеленчуците са пълни с нитрати

Открийте заболявания, за които не подозирате с този бърз домашен тест

Как да научим кучето да не се дърпа при разходка?

Знаете ли как се размножават охлювите?

Тези 5 зодии са най-добрите градинари

Тези 5 зодии са най-добрите градинари

Стихотоврение за 18 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 18 април 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com