5-те правила на онлайн запознанствата

3464
5-те правила на онлайн запознанствата
Снимка: iStock

Онлайн срещите са се превърнали в такава социална норма, че изглежда, че случайната среща с приятел в бар вече е изключение. Онлайн запознанства работят – много успешни бракове са започнали по този начин – но има известна степен на несигурност. Интернет позволява на всеки да измисли пол, възраст, местоположение и външен вид. И от това може да възникнат неприятни ситуации. Ето и още няколко съвета от нас:

1. Не бъдете хипертекстуални

Въпреки че е удобно и бързо, изпращането на текстови съобщения е евтина форма на комуникация. За да опознаете някого с някаква степен на дълбочина, трябва да се срещнете лично. След като сте говорили онлайн и сте говорили по телефона няколко пъти, поискайте да се срещнете с този човек лице в лице. Може да изглежда, че се сближавате с другия човек чрез текстови съобщения, но по-честите лични срещи ще задълбочат и разширят връзката помежду ви, за разлика от срещите в дигиталните пространства.

2. Не се срещайте в квартала, където живеете

Евтини романтични изненади, в които вашата половинка ще се влюби

Всеки, който е бил във връзка от известно време, знае, че показването на любовта ви може да бъде скъпо. Но това не трябва да е така. По...

Срещата извън вашия квартал постига няколко неща. На първо място, това ви изважда малко от рутината ви, което е добре, когато срещате някой нов човек. Това прави срещата по-скоро приключение, ако трябва да пътувате малко и да влезете на ново място. Ако срещата мине зле, поне можете да кажете, че сте пробвали ново кафене. А ако решите да се срещнете в любимата си кръчма във вашето предградие и срещата мине ужасно, сега тази кръчма е опетнена с лоши спомени.

Правила на връзките от разстояние

3. Дръжте семейството си в течение

Следващите няколко правила се базират основния на здрав разум. Кажете на някои приятели или семейство къде, кога и с кого се срещате. Може дори небрежно да споменете на въпросния човек, че правите това – „Казах на най-добрата си приятелка, че ще вечеряме тук, и тя каза, че ми завижда благородно.“ Начинът, по който реагират, ви позволява да разберете малко за характера им.

4. Не разкривайте домашния си адрес

Кои са най-добрите места за първа среща! Няма да сбъркате с тях!

Ако започвате романтично пътешествие и търсите най-добрите места, за да отидете, прочетете тази статия до края. Въпреки че дефиницията ...

Запазването на адреса ви в тайна помага на връзката да продължи с разумно темпо. Когато вашият нов партньор ви вземе и остави в дома ви, винаги има неудобен момент, когато трябва да го поканите да влезе или не. Запазете известна свобода на действие във връзката и се въздържайте да разкривате адреса си.

5. Винаги се срещайте на обществени места, където има много хора наоколо

Във връзка с това посрещнете новият си приятел в добре населени обществени зони. Това е мярка за безопасност и е застраховка срещу неприятни изненади.

Заключение

Въпреки че може да изглежда смущаващо да тръгнете на курс, където трябва да скриете адреса си и да предупредите семейството си за плановете си за уикенда, това е състоянието на нашия свят. Разумно е да вземете предпазни мерки във всяка непозната територия. Интернет е огромен, необятен и анонимен, но можете да намерите радост и приятелство в онлайн срещите.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 18 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 18 април /валутен калкулатор/

Шест неща, които ще ви помогнат да обновите интериора си за един ден

Защо всъщност котките се страхуват от краставици?

Тези 5 признака показват, че сте свръхчувствителен човек

Това са най-лесните ежедневни прически за къса коса

Какви мъже харесват жените и кои ги отблъскват: 7 вида партньори според дамите

8 качества, които притежава силната жена

Как най-лесно да се справим със стреса на работното място?

Кои традиционни арабски ястия са популярни и у нас?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com