5-те зодии, които дават НАПРАЗНИ обещания

6636
5-те зодии, които дават НАПРАЗНИ обещания
Снимка: iStock

От зодиакалния знак можем да извлечем много информация за човек, с когото сме се запознали наскоро например. Има някои типични черти от характера, актуални за голяма част от представителите на даден зодиакален знак. Типичен пример е даването на напразни обещания. В момента, в който го изрекат, тези зодии вече знаят, че това няма да се случи. Ето ги и тях:

Близнаци

Трите зодии, които спазват обещанията си

Има хора, за които казаната дума е закон. И това никак не е случайно. Нека видим кои са трите зодии, които винаги спазват обещанията си...

В този аспект представителите на тази зодия не са особено сериозни, тъй като те са твърде своенравни и свободолюбиви и не могат да се придържат към обещания, уговорки и ангажименти. Те имат добри намерения, лоялни приятели са, но просто не успяват да изпълнят всички обещания. При тях думите са значително по-сериозни от делата.

Везни

Везните винаги се стремят да угодят на всички и често се лутаят между двата полюса. Искат всички да са доволни, но в стремежа си това да се случи, понякога обещават неща, които знаят, че е невъзможно да се случат. От другата страна, понякога те си служат с тези обещания с цел да задържат или да манипулират някого. 

Водолей

5 знака на зодиака не могат да бъдат измамени

Звездите могат да надарят човек с много таланти, а един от тях е способността да усещаш лъжата на събеседника си. Кои от знаците на зо...

Представителите на този знак също не си падат по спазването на обещанията. Те са с непредсказуема природа и никога не знаем как ще постъпят. Той може да спази обещанието си, но в крайна сметка преценява дали си струва да влага толкова усилия в последния момент. Ако му се стори твърде сложно и времеемко, той просто ще се откаже с оправданието, че е невъзможно. И дори няма да му стане гузно, че вече ви е обещал, а сега ви подвежда.

Риби

Рибите са поредният знак, който си пада по даването на фалшиви обещания. По принцип те са грижовни и ценят високо близките си, но за да угодят на всички, изричат неща, които е много малко вероятно да се осъществят. Те ги казват с чисти намерения, но не се замислят колко усилия ще им отнеме всичко това. Затова се получава да обещават много, но рядко да изпълняват каквото и да било.

Рак

5-те зодии, които никога няма да ви предадат

Хората около нас имат различен характер. Някой се държи импулсивно и емоционално, докато друг демонстрира невероятно спокойствие. Има ...

Раците, подобно на гореспоменатите знаци, също се стремят да правят всички щастливи и често, просто за да спрат близките им да се оплакват, обещават трудноосъществими неща. Те обаче вярват, че това е нещо положително и вдъхва надежда у другия. Но дойде ли ред за изпълнението им - те стават твърде мързеливи и несериозни. Именно в този момент осъзнават, че може би са се изхвърлили прекалено много с напразните обещания и се опитват да се измъкнат всячески.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

На кои държави е покровител Свети Георги?

Внимание: Тези хора не трябва да ядат домати

Диетолог: 4 храни, на които трябва да кажете "НЕ"

Как да игнорираме хората, които ни дразнят?

Кои позиции за спане са препоръчителни за гръбначния стълб?

Тези знаци на лицето ни са показатели за здравето

Великден 2024 - какво НЕ трябва да се прави

Поздравления за Великден 2024

Най-мощната молитва за Великден, която пази от всяко зло

Стихотворение за Великден

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com