5-те зодии, които имат най-силна и вярна интуиция

117932
5-те зодии, които имат най-силна и вярна интуиция
Снимка: iStock/Guliver

Понякога интуицията е тази, която взима важните решения в живота, вместо нас. Има хора, които често се подлъгват по нея, а всъщност не осъзнават, че това не е силната им страна. Това са 5-те зодии, които могат винаги да разчитат, че това, което усещат е правилно.

Овен

Овните имат най-развита интуиция, когато заговорим за любов. Те знаят, че един човек е за тях още в самото начало на една връзка. Макар и невинаги усетът им да е добър, те остават с този човек, защото знаят, че всяка връзка има смисъл и ти дава незаменими уроци. Когато обаче дойде Единственият за тях човек, нищо не може да ги спре да го задържат до себе си. И успяват, защото интиуцията им подсказва, че това е тяхната половинка.

Това са най-големите митове за зодиите

Подобно на всичко в живота, има определени митове, които се разпространяват относно характерните черти на всеки зодиакален знак. Вижт...

Рак

Раците имат добре развит усет в професионален план. Те се ориентират добре в професията, която би им паснала перфектно на същността. Знаят къде им е силата и още по-добре знаят как да я използват така, че да станат успешни в това, което вършат. За това и Раците често създават свой собствен бизнес още преди 35-ия си рожден ден. Млади, успешни и винаги с усета напред.

Дева

Девите много добре усещат хората около себе си, но не и в любовта. Там изборът им е изцяло късмет, който често не е на тяхна страна... и все пак в ранните 30 успяват да намерят своята половинка. Интуицията им се изразява добре в това да познават кои хора в обкръжението им са искрени с тях, които искат просто услуга и кои биха им били приятели доживот. Именно за това Девите изграждат изключително силни и дълги приятелства.

Няма такова нещо като "женска интуиция"

Британски учени доказаха, че женската интуиция е мит. Според специалистите и при жените, и при мъжете интуицията е еднакво развита. С...

Стрелец

Представителите на тази зодия имат много развит усет за самите себе си, колкото и странно да звучи това. Успяват да намерят най-добрия път към себе си, да обичат това, което са и никога да не се подценяват или да се съмняват в способностите си. Знаят какво ги прави щастливи и търсят щастието си на правилното място. Откриват го без проблем и това е ценност, която малко хора притежават.

Водолей

Водолеите имат добре развита интуицията за успех в живота... във всичките му аспекти. За любовта, за важните решения, за семейния живот и работата. Те са двигателите на една връзка и правят значими промени в живота. Всичко им се получава повече от добре и случаите, в които са сбъркали, могат да се преброят на едната им ръка. Изключително интуитивни личности, които имат всичко.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Как да пием чай правилно?
Как да пием чай правилно?

За много хора чаят сутрин е неразделна част от закуската и своеобразен ритуал. Но малко хора знаят, че неправилният прием на чай може да навреди...