5-те зодии, които обичат да спорят и да се карат с другите

11994
5-те зодии, които обичат да спорят и да се карат с другите
Снимка: iStock

Има хора, които обожават да спорят, дори да знаят, че не са прави. Провокацията им е вродено чувство и те не могат да го пренебрегнат. Те успяват да превърнат всеки малък спор в сериозна разправия. Нека видим кои са 5-те най-конфликтни зодии в зодиака, според астролозите:

Телец

Телците винаги са „ с рогата напред“. Те са инатливи, не обичат мнението им да не се зачита и държат на него докрай. Ще спорят с вас и са способни да изцедят цялата ви енергия, докато не признаете правотата им. Трудно приемат грешките си, което ги прави още по-упорити в оспорването. Ако трябва да сме честни, много рядко Телците започват първи спора, но със сигурност излизат победители от него почти винаги.

Скорпион

Скорпионите също избягват да създават конфликтни ситуации и предпоставки за спорове, но бъдат ли въвлечени – отстояват гледната си точка, докато другият не се предаде. Те може и да проявят определена грубост, а нещата да станат по-агресивни, тъй като не са от търпеливите знаци. Напрежението със сигурност ескалира до небесата, а последиците са тежки. Не предизвиквайте Скорпион, ако не сте готови да се срещнете с яростта му, по-добре е да се съгласите с него и да предотвратите появата на сериозен скандал.

Лъв

Лъвовете не се притесняват от конфликти и дори напротив – съсредоточават всичките си сили, за да докажат на опонента си, че не е прав. Бързо се разпалват, стават яростни и е възможно дори да ви унижат. Защитават егото си по шумен и скандален начин, не са от хората, които ще се разправят кротко и тихо. Намеренията му не са целенасочени, но в стремежа си да докаже, че е прав, Лъвът може да ви нарани с грозни думи. Все пак, склонен е да приеме вашата гледна точка, но след време. Ако не искате да губите часове в спорене с Лъв, по-добре не подхващайте „опасни“ теми.

Близнаци

Близнаците може би наистина имат 2 лица в тази ситуация. От една страна, те не обичат споровете и бягат възможно най-далеч от тях. Но от друга страна, те са толкова импулсивни в подобни моменти, че могат да разкрият страна от тях, която не сте виждали досега. Непредсказуеми са – докато спорите в един момент ще ви се усмихват и ще се шегуват, а в следващия – използват груби думи и повишават тон. Е, такива са си Близнаците.

Рак

Всички знаем, че Раците са може би най-чувствителните представители на зодиака. Те помнят всяка ваша лека обида или забележка и когато дойде време, ще ви я напомнят умело. Те няма да създадат шумен скандал, но постоянно ще ви припомнят неща от миналото, които отчитат като ваши грешки.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кои днешни континенти са били част от Лавразия

Какво виждат бебетата, а възрастните не могат?

Коя е най-добрата комбинация на цветове за дрехи

Как да пишем по-бързо на клавиатурата

Как да пишем по-бързо на клавиатурата

Защо трябва да избягваме газираните напитки?

Трябва ли да накисваме зеленчуците във вода, сода за хляб или оцет?

Неправилното дишане: Много подценявано, но ето до какви проблеми води

Дженифър Лопес настоява за деца от Бен Афлек: Реакцията на актьора

Как най-лесно се маха боя за коса от лицето?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com