5-те зодии, които са способни да избягат от сватбата си

6234
5-те зодии, които са способни да избягат от сватбата си
Снимка: iStock

Импулсивност, съмнения и нежелание да се натоварвате с такива условности като подпис в гражданското и пръстени - всичко това може да попречи на представителите на няколко знака да стигнат до олтара.

1.  Овен

Овните са импулсивни - те са сигурни, че всяка идея, която им хрумне, трябва да бъде изпълнена на секундата. Представителите на знака са искрени в думите и действията си, защото точно в този момент те наистина го искат. Друга забележителна черта на Овните обаче – бързата загуба на интерес – често им пречи да доведат нещата до края. Сватбата не е изключение. Овенът може отначало безразсъдно да се съгласи на предложение за брак, а след това да осъзнае, че наистина не желае да направи тази крачка.

2.  Телец

Изглежда, че земният знак Телец трябва да бъде внимателен и да не е склонен към повърхностни решения. Като цяло той е такъв, но към всичко останало представителите на знака много се съмняват и над 100 пъти премислят какво са правили или какво смятат да правят. Те често се вслушват в мненията на други хора. Всичко това заедно може да доведе до факта, че в решаващ момент те са в състояние да се откажат.

Кои ЗОДИИ могат да очакват сватба през 2022 г.

3.  Лъв

Лъвовете по поведението си приличат на Овните. Само високата самонадеяност се добавя към импулсивността. За лъвовете е важно партньорът им не само да ги харесва, но и да впечатлява другите – така че двамата да радват познатите. Затова те се срещат само с ярки личности и са готови да им простят ежедневния провал или други недостатъци в характера, ако любимият е добре изглеждащ и успешен. Веднага щом партньорът в очите на Лъвовете загуби привлекателност, нищо няма да задържи представителите на знака до него. Дори сватбата да е утре.

4.  Везни

Отговорът защо Везните могат да избягат от сватбата си е на повърхността. Представителите на знака претеглят всички плюсове и минуси до самия ден X. Тяхната подозрителност не им позволява да са сигурни в собствения си избор. Например, ако на хоризонта се появи бивш партньор или нов познат, Везните може да преценят, че съдбата намеква за отмяна или отлагане на сватбата.

Какво казват зодиите в зависимост от датата, на която сте се бракосъчетали

5.  Водолей

Водолеите обичат периода с бонбони и букети - романтиката на срещите, лекотата на общуване и чувството за свобода, дори ако връзката е на няколко години. Когато партньорът започне да говори за сватбата, Водолеят вече изпада в паника, но не го показва. Представителите на знака не разбират защо насила да се натоварват с някакви условности, когато всичко е наред и без тях. Те рядко изразяват мислите си, вместо това се преструват, че са готови за следващата стъпка. Но малко преди сватбата истинските емоции все още се усещат, най-малката кавга може да се превърне в катализатор.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Тази домашна захранка за шаран ще подобри вашия риболов значително

8 вредни комбинации от храни, които ядем ежедневно

Как се пише: известна или извесна?

Защо бабите закачат дафинов лист над леглото

Как да пречистите дома си от негативна енергия със сол

Знаете ли каква информация носи всяка цифра от ЕГН-то

Учени: Срещите с приятели ни предпазват от внезапна смърт

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com