5-те зодии, на които им е писано да сключат БРАК през 2021 г.

30249
5-те зодии, на които им е писано да сключат БРАК през 2021 г.
Снимка: Pexels

Следващата година ще мине под знака на любовта за много голяма част от зодиите. Те могат да очакват едно от най-важните събития в живота им, а именно това да сключат брак и да създадат щастливо семейство.

Ето кои са зодиите, които ще кажат „ДА“ през 2021 година:

Кои са зодиакалните двойки, които никога не се карат?

Някои двойки просто се разбират по-добре от други. Причините могат да са много - напасване на характерите, правене на компромиси и мног...

ОВЕН

Има моменти в живота, в които просто любовта е на изчакване и няма какво да направим, освен да проявим търпение. Тази година беше точно такава за много Овни – почти нищо вълнуващо не им се случи в любовта, което ги кара да си мислят, че тя ги е забравила. Следващата година обаче им е подготвила огромна изненада, а именно – голяма и пищна сватба, за която всеки мечтае. Любовта идва с пълна сила и изобщо не бива да се съмнявате, че ви е забравила. Предложението за брак може да дойде още около Коледа тази година, а сватбата би било страхотна, ако я планирате в някой хубав и топъл летен ден. Очаквайте една от най-вълнуващите си години в любовта!

БЛИЗНАЦИ

Някои Близнаци изобщо не са готови за брак, други пък очакват с нетърпение това вълнуващо събитие в живота си. Истината е, че щастието ще бъде голямо при всички положения, когато някой им предложи брак и те изобщо няма да очакват. Щастливото предложение може да се случи още през пролетта на 2021 година, а сватбата да дойде в някой прекрасен и слънчев есенен ден. Всичко ще мине невероятно, ще има много гости, красива зала, вкусна храна и танци до сутринта. Няма по-хубаво от това да си сигурен в човека до себе си и заедно да създадете семейство!

ДЕВА

4 зодии жени, които развалят бракове

Женените мъже не могат да устоят на прелестите на някои представителки на Зодиака. Кои са тези изкусителки и как да ги разпознаваме, ви...

Девите изобщо не подозират какво им е подготвила 2021 година. Не си представят как може за толкова кратко време да сключат брак, дори когато са във връзка от скоро или изобщо не са сигурни в партньора до себе си толкова, че да създадат семейство. Съдбата обаче си знае работата и за истинската любов не трябва много време, за да се усети такава. В началото на есента през 2021 година Девите ще създадат семейство и ще имат много вълнуваща и красива сватба. Най-накрая всичко в живота им ще се подреди и ще бъдат много, много щастливи!

СКОРПИОН

Скорпионите трябва да знаят, че съвсем скоро ги очаква годеж, дори още преди годината да е приключила. Макар че някои Скорпиони имат нужда от много време, за да помислят и да усетят какво чувстват към човека до себе си, този път ще е различно. Когато сърцето е готово, обстоятелствата нямат значение. Ще се сгодят още преди годината да е приключила, а сватба мога да очакват още през пролетта. Очаква ги шеметна година, затова Скорпиони, бъдете готови!

ВОДОЛЕЙ

Водолеите са истински късметлии. Напоследък им върви във всичко, с което се захванат. Сбъдват много свои мечти и често това не им коства почти никакви усилия, просто съдбата ги обича и им дава това, от което имат нужда. Водолеите могат да очакват много емоционална 2021 година, в която ще се сгодят и много бързо ще вдигнат страхотна сватба, която всички роднини и приятели ще помнят дълго време. Любовта е нещо неописуемо, което идва и преобръща живота ти за няколко мига. Е, след няколко месеца Водолеите ще бъдат семейни и истински щастливи от крачката, която са направили в живота си!

Идеалните жени са от тези 3-зодии

Когато избират спътник и съпруга, мъжете обръщат внимание не само на външния вид, поведението и начина на представяне, но и на нейната ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Колко време се варят яйцата за боядисване?

Как се пише: опасност или опастност?

Това са зодиакалните знаци с най-добрата интуиция!

Най-добрата рецепта за веган бъркани яйца

Защо първото боядисано великденско яйце задължително е червено?

Сварете яйцата така, за да издържат по-дълго

11-годишно дете откри останки от древно същество по-голямо от син кит

Сложете този плод до козунака, за да остане мек и пухкав по-дълго

Люлякът ще издържи 2 пъти по-дълго във вазата, ако направите това

Пълнолуние на 24 април 2024 - какво трябва и какво НЕ трябва да се прави

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com