5-те зодии с любовна ДРАМА през юни

3243
5-те зодии с любовна ДРАМА през юни
Снимка: iStock/Guliver

Юни ще бъде месец, изпълнен с изпитания в любовта за тези няколко зодии. Ето какво ги очаква през първия летен месец от годината.

ОВЕН: Овните ще се изненадат какво им предстои в любовта. Ще се наложи да избират между двамата души, които много искат да бъдат с тях. Драмата ще произлезе от това, че Овните ще изпитват почти еднакви чувства и към двете страни, но ще трябва да изберат с кого ще продължат напред. Ще бъде трудно решение, но е важно да не бързат и да го вземат много внимателно, за да не съжаляват след години.  

В кой град трябва да живееш според зодията си

Може да се изненадате да научите, че страните и градовете имат свой хороскоп. Астролозите сравниха хороскопа на човек с хороскопа на ме...

ТЕЛЕЦ: Телците ще научат, че стара любов от миналото им отново иска да се свърже с тях, да ги покани на среща и да се опита да възобнови връзката им. Тези събития от една страна ще подхранят самочувствието и егото на Телците, защото отново ще са желани от някой, който навремето им е обърнал гръб. От другата страна ще бъдат много объркани и ще се ядосат, че този човек има наглостта да се завърне в живота им след това, което им е причинил. Съветът на звездите е да не допускат миналото отново да се намеси в живота им – то си е минало с причина!

ЛЪВ: Представителите на тази зодия ще имат един много пъстър и различен месец юни. Сега си мислят, че ги чака спокойствие и безоблачно щастие, но още в началото на месеца ще научат, че човекът до тях им изневерява. Драматичната новина ще ги свари неподготвени и Лъвовете ще започнат да се обвиняват, че не са достатъчно добри и затова им се случва тази грозна постъпка. Истината е, че Лъвовете трябва да са щастливи от това, че са открили с какъв човек са във връзка и ще могат спокойно да продължат с живота си без лоши хора около тях.  

ДЕВА: Девите пък ще имат много вълнуващ и объркан месец! Никога не са си представяли, че както са във връзка и обичат много човека до себе си, така ще се появи ново изкушение в живота им, което ще им завърти ума. Флиртът ще бъде вълнуващ и интересен, но дали Девите ще прекрачат границата и ще направят някоя глупост, остава да разберем... Дали обичта ще надделее над непознатото и страстта, зависи изцяло от Девите! Мислете навреме, за да не съжалявате след време.  

ВОДОЛЕЙ: Водолеите няма да повярват колко много интересни случки в любовта им предстоят през месец юни. Ще има и щастливи събития, но най-интересното от всички е, че ще откажат предложение за брак. Просто няма да им се вярва, че им предлагат годежен пръстен още на толкова ранен етап от връзката, затова просто ще кажат „НЕ“ и ще им се иска да избягат в някоя друга държава, за да не се налага отново да се видят с човека, на когото са отказали брак. Хубавото е, че в края на месеца ще се появи нова тръпка, която ще ги накара да забравят за случката.

Дневен любовен хороскоп за 1 ЮНИ (Част 2)

Везни Везните днес ще се чувстват особено самотни. Възможно е това да се дължи на разстоянието между тях и партньорите им. Не е добра...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

По-здравословен ли е замразеният хляб?

Това е най-скъпият зеленчук в света, съдържа важни витамини и минерали

Как сами да премахнете зъбния камък?

Нудистки плаж в Сардиния организира голи сватби

В кое море се влива река Марица?

Кой е единственият български град на река Тимок?

За да печете на барбекю най-здравословно, спазвайте тези правила

Защо Свети Георги е наречен "Победоносец"?

Ето защо трябва да съхранявате фолиото за храна в хладилника, а не в шкаф

Как се пише: сарма или сърма?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com