5-те зодии, за които 2017-та ще бъде годината на любовта

305263
5-те зодии, за които 2017-та ще бъде годината на любовта
Снимка: iStock/Guliver

Телец

2017 г. за вас ще е годината на големите промени в личен план. И като казваме големи, наистина имаме предвид големи! Още в началото на годината ще започнете да си правите планове какво искате да промените и колко крачки напред искате да отидете с любимия човек до вас. Обаче плановете често не са това, което сме си начертали и крачките може да са повече от една-две. Да речем, че освен дългоочакваното предложение за брак, може да ви изненада и нещо още по-щастливо. През 2017 г. може да разберете, че ще ставате родители!

Лъв

По-малко официални почивни дни през 2017 г.

Няма да почиваме много през следващата година, заради разположението на датите в календара. Официалните почивни дни се падат най-често ...

Може да ви се струва, че любовта ви е в застой понякога, но трябва да знаете, че всяка връзка преминава през различни етапи. Любовта ви тепърва ще започне да процъфтява и това ще се усети още преди пролетта на 2017 г. Ще осъзнаете какъв късмет е да имате такъв човек до себе си и ще погледнете на него по друг начин. Новият поглед ще ви направи толкова щастливи и влюбени, че сякаш ще сте рестартирали връзката си и всички тръпки ще започнат отначало. Следващата година определено е годината на осъзнаването дали любовта ви ще е за цял живот или може би не сте с правилния човек. Второто е много по-малко вероятно.

Стрелец

2017 г. ще ви донесе много любов, толкова много, че ще се чудите какво да я правите... Няма да се чудите разбира се, а ще се радвате искрено. Тази година може би не беше най-добрата за вас в личен план, точно за това съдбата ви е подготвила "компенсация" с една година, изпълнена с любов, романтика и силни страстни чувства. Ще се запознаете с вашия човек още през февруари. След което приказката за вас започва. Романтични вечери, любовни признания и дълги нощи, прекарани в разговори и любов. Стискайте палци това да се окаже ВАШИЯ човек!

Козирог

Всяка стара тръпка остава във времето и ни кара да си спомняме, да се връщаме към хубавите моменти и понякога да си представяме, че този човек може да се върне в живота ни и да види какво е изпуснал. 2017 година ще ви докаже, че това е абсолютно възможно. Голяма тръпка от (не)далечното минало ще се върне с гръм и трясък в живота ви. Ще преобърне всичко с главата надолу и този път няма да има намерение да си тръгне. Това ще бъде една осъзната и премислена любов, зряла и съвсем различна. Ще видите, че времето, в което сте били разделени, е загубено... Но ще си наваксате съвсем бързо.

4-те зодии, които са с любовта на живота си

Овен Няма по-голяма любов за вас от тази, която сте срещнали на този етап. Представите ви за истинската любов са се преобърнали на 180...

Риби

Приключете всички взаимоотношения с хората, които тровят живота ви и смело тръгнете напред сами. Правилният човек за вас ви чака в навечерието на 2017 г. Но няма как сърцето ни да обикне новото, ако не е забравило старите неволи. Догодина ще разберете истинския смисъл на любовта и това, че тя трябва да е спокойна, щастлива и да носи само радост. Забравете за всички драми и излишни размисли, които са ви мъчили досега. Очаква ви ново светло начало с човек, който вече познавате... но ще видите в нова светлина.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как да научим кучето да не се дърпа при разходка?

Знаете ли как се размножават охлювите?

Тези 5 зодии са най-добрите градинари

Тези 5 зодии са най-добрите градинари

Стихотоврение за 18 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 18 април 2024

Всичко, което трябва да знаете за православната молитва

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 18 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 18 април /валутен калкулатор/

Шест неща, които ще ви помогнат да обновите интериора си за един ден

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Как да научим кучето да не се дърпа при разходка?
Как да научим кучето да не се дърпа при разходка?

Най-добрият приятел на човека – кучето – ни носи много радост, забавни моменти и ни дарява с любовта си, но е и отговорност, и ангажимент...