5 тревожни сигнала, които издават, че нещо не е наред когато правите секс

4068
5 тревожни сигнала, които издават, че нещо не е наред когато правите секс
Снимка: https://unsplash.com

Любовта и интимността са много важни когато става въпрос за любовна връзка. Но понякога, когато правите любов с някого, можете да забележите някои странни сигнали, които да ви накарат да се замислите за отношението на вашия партньор към вас. Ако забележите някой от тях, нека това да ви светне като предпазна лампичка и да ви накара да се замислите дали няма нещо притеснително, което да разруши връзката ви в бъдеще.

За какво трябва да внимавате, докато сте в леглото с любимия

Правенето на любов издава до голяма степен чувствата ви един към друг. По начина, по който партньорът ви подхожда, вие можете да разберете дали между вас има привличане, дали половинката ви има сериозни намерения и наистина ли е влюбен във вас. А може би той е с вас само защото му доставя удоволствие?

Ето кои са тревожните нотки, докато правите любов с любимия:

В никакъв случай не правете тези 10 неща в леглото

Любовният живот не е нещо сложно, но една грешка може да го съсипе. Всеки е допускал грешки, когато започва любовната игра, а те водят ...

1. Партньорът мисли само за себе си

Ако усетите, че половинката ви мисли егоистично и не се старае да ви достави необходимото удоволствие, а предпочита да му е хубаво само на него, това веднага ще си проличи. Такъв човек иска да си угажда единствено на себе си, той не се старае да ви е хубаво и не ви дава това, от което имате нужда, докато се любите с него. Ако този човек повече изисква от вас, отколкото ви дава, това е ясен сигнал, че нещо не е наред с връзката ви и може да означава, че този човек няма сериозно отношение към вас. Възможно е да ви използва, а това означава, че в дългосрочен план той не иска да е с вас. Разбира се, всичко това може да се промени, но вие имайте едно наум, когато усетите подобно отношение.

2. Когато отсъства зрителния контакт

Ако партньорът ви прави любов с вас, но ви гледа някак си отнесено, това може да е предупреждение, че за него връзката ви е просто плътско удоволствие и нищо повече. Има голям шанс този човек няма сериозни чувства и намерения към вас. Липсата на зрителен контакт е показател, че човекът не се интересува от вашите мисли и желания, а той иска да си доставите удоволствие само физически.

3. Преди и по време на любенето липсват целувките

9 причини защо вече не правиш секс след брака

Първо, трябва да разберете причината за тази ситуация. Например, често причината за недоволството от сексуалния живот е несъответствие ...

Ако партньорът предпочита да не се целувате, а директно да се любите, това може да означава, че той може би няма силни чувства към вас. Затова е добре да се изясните с каква цел точно е вашата връзка, дали имате съвместно бъдеще или всичко ще приключи съвсем скоро. Целуването е важен индикатор, който подсказва отношението между партньорите.

4. Ако партньорът не се гушка с вас

Подобно на целуването, гушкането също е показател за интимността на партньорите. Ако то отсъства, това е тревожна индикация, че връзката е преминала само във физически контакт. Интимността при гушкането е от ключово значение, защото то показва желанието за близост между влюбените. Всеки човек има нужда да бъде прегърнат и ако това липсва е сигнал, че нещо не е наред.

5. Ако изпитвате неудобство, докато правите любов

Не трябва да има някакво табу или неудобство, когато правите любов с някого. Ако често пъти вашата половинка иска да експериментирате с неща, които не ви харесват, това може да  индикация, че нещо не е наред с връзката ви. Трябва да се чувствате освободени да правите каквото ви харесва и да не правите неща, които са против волята ви.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Скрити лимонки: Това са наистина най-сексуалните зодии

7 грешки, които често се допускат на първа среща

Всичко, което трябва да знаете за мъжа Телец

За жените над 40 години - тази мода им сваля по някоя друга година

Как да увеличите доходите с помощта на нумерологията: 3 съвета, които работят безупречно

Как да увеличите доходите с помощта на нумерологията: 3 съвета, които работят безупречно

10 неочаквани начина да използвате домакинско фолио

20 необичайни начина да използвате парче сапун

Щипка на прозореца? 7 лайфхака, за които може би не знаете

Как да боядисаме яйца за Великден без химия: Начините, за които никога не сте чували

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно