6 начина да оставите неприятностите в 2022 година

5372
6 начина да оставите неприятностите в 2022 година
Снимка: iStock

Остава много малко време до новата 2023 година, което означава, че е време да се сбогуваме с неприятностите. Има доказани начини, които ще ви помогнат да изоставите всичко, което пречи на щастието.

Краят на годината винаги е напрегнат, защото има много работа, а остава все по-малко време. Експертите препоръчват да направите списък със задачи, за да не пропуснете нищо важно, както и да се погрижите за себе си. Благодарение на прости методи всеки ще може да остави проблемите в отиващата си 2022 г. и да започне 2023 г. с късмет.

6 начина да оставите неприятностите в 2022 година

1. За да се отървете от неприятностите, те трябва да бъдат „идентифицирани“. За да направите това, трябва да направите списък и да запишете в него всички неприятности, проблеми и несгоди. Всяка точка е важно да се препрочете и анализира, за да се извлекат ценни уроци. След това списъкът се изгаря върху пламъка на бяла свещ и се разпръсква на вятъра в последния ден от изтичащата година.

25 пожелания за Нова година

2. Нещата, които са свързани с проблеми, също ще помогнат да се отървете от неприятностите. Това могат да бъдат дрехи, в които е трябвало да се справяте с проблеми, както и други предмети, които предизвикват негативни емоции. Те трябва да бъдат събрани заедно и изнесени от дома. В случай, че нещата могат да послужат на някой друг, те се раздават с чисти мисли, перат се във физиологичен разтвор или се поръсват със сол за известно време.

3. Едно просто почистване ще помогне да изчистите къщата от неприятности. Може да се направи за няколко дни, за да не се претоварвате. Основното е да не оставяте в дома неща, които не предизвикват положителни емоции, както и да се отървете от натрупания боклук. Най -добре е да измиете подовете с вода с добавка на сол и след това да опушите всички стаи с клонче от хвойна или пелин.

Ако сте положителен човек - ще живеете по-дълго

4. Една проста фраза ще помогне да оставите неприятностите в старат година. Чете се, внимателно се измиват входната врата и прага:

„Неприятностите напускат живота, напускат къщата, не знаят пътя обратно. Като нося чистота, изнасям цялата негативност. Започвам живота от нулата, привличам късмет за цялата година.

След като почистването приключи, на рамката на вратата в уединен ъгъл се окачва талисман за късмет .

5. Не забравяйте за околните. Често така наречените заклети приятели, както и завистливи и токсични манипулатори, стават причина за неприятности и проблеми. Важно е да откажете контакта с тях и да промените кръга си на общуване. През новата година можете безопасно и без съжаление да напуснете онези, които не позволяват развитие и пречат на привличането на щастие в живота.

Могат ли ПАРИТЕ да купят щастие?

6. Проблемите ще станат многократно по-малко, ако тренирате силата на волята и се отървете от всякакви лоши навици. Те също възпрепятстват развитието и имат отрицателно въздействие върху енергийния сектор. Всичко, което се превръща в пречка по пътя към набелязаните цели, трябва да оставите в изминалата година. Негативното трябва да бъде заменено с положително и най-лесният начин да направите това е чрез добрите навици. Те ще помогнат за трансформирането на живота и ще го променят към по-добро.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как да игнорираме хората, които ни дразнят?

Кои позиции за спане са препоръчителни за гръбначния стълб?

Тези знаци на лицето ни са показатели за здравето

Великден 2024 - какво НЕ трябва да се прави

Поздравления за Великден 2024

Най-мощната молитва за Великден, която пази от всяко зло

Стихотворение за Великден

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 5 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 5 май /валутен калкулатор/

Пожелания за Великден 2024 - ето кой има имен ден

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Как да игнорираме хората, които ни дразнят?
Как да игнорираме хората, които ни дразнят?

Игнорирането на хора, които ни дразнят, може да е предизвикателство, но често е необходимо умение за поддържане на спокойствие и здрави взаимоотношения....