X
 
 

6 неща, които да не казвате на първа среща

5004 0
6 неща, които да не казвате на първа среща
Снимка: iStock/Guliver
Първата среща е наистина голямо предизвикателство и няма човек, който да е подготвен за този момент. Той може да е интересен, вълнуващ, емоционален или пък пълен провал.

Първата среща е нещо като експеримент. Ако искате обаче от нея да излезе нещо повече, определено трябва да избягвате да говорите на някои теми.

4 грешки, които жените правят на първа среща

Когато за пръв път излизаме с някого се опитваме да изглеждаме възможно най-добре, с най-подходящите дрехи, грим и прическа. Доста чест...

Ето ги и тях:

1. Не говорете за семейството си - на първата среща един мъж иска да разбере повече за вас, а не за вашето семейство. Ако започенете да говорите за родителите си, със сигурност в очите на мъжа ще изглеждате незряла и не достатъчно пораснала. Избягвайте темите, свързани със семейството, освен ако той не попита.

2. Не говорете за бивши - на първа среща изобщо дори не бива да мислите за бивши, защото е напълно възможно без да искате да кажете нещо за него. Това за един мъж означава, че все още живеете в миналото и страдате за някого. В никакъв случай дори не споменавайте тази тема, независимо дали става въпрос за негови или ваши бивши. Просто се откъснете от миналото и опознайте човека, който стои срещу вас.

3. Не говорете за пари - в никакъв случай не бива да повдигате темата за финансите на първа среща. Това прави лошо впечатление на много голяма част от мъжкото съсловие, което е напълно нормално, разбира се. Ако заговорите за пари, всеки мъж ще си помисли, че сте меркантилни златотърсачки.

10 въпроса, които да зададеш на първа среща, ако искаш нещата да се получат

Бракоразводните адвокати и семейни психолози са точните хора, които да ви помогнат да разпознаете червените знамена на връзките. Техния...

4. Бъдете позитивни - на първа среща в никакъв случай не бива да бъдете негативно настроени. Все пак сте с този човек, за да си прекарате добре и да се разсеете. Не бива да пренасяте негативните емоции, които сте натрупали през деня на срещата.

5. Не говорете за любовния живот на човека срещу себе си - това е наистина много голяма грешка. Няма смисъл да говорите на тази тема, защото каквото и да каже, няма да ви се хареса. Ясно е, че искате да разберете с колко жени си пише, кога за последно е имал връзка или флирт с жена и т.н. Това обаче може единствено и само да развали настроението ви и да ви накара да се откажете от него, а това не бива да се случва още на първата среща. Нашият съвет е просто да се насладите на времето с този човек.

6. Не говорете за очаквания - не е приятно да излезете с мъж, който непрестанно да говори за деца и семейство, нали? Е, мъжете са на същото мнение. Не искат да случат за очакванията ви още на първата среща, това ги натоварва, дори да имат същите цели и мечти. Просто избягвайте тази тема на първа среща, до този разговор ще стигнете с времето.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
Последно в Актуално