6 нюанса в гардероба, без които не можете през есента на 2023 г.

7450
6 нюанса в гардероба, без които не можете през есента на 2023 г.
Снимка: iStock

Първите дни на септември са най-доброто време да помислите какъв ще бъде вашият есенно-зимен гардероб. Нека да разгледаме основните нюанси на есента заедно със стилиста Лилия Фатахова.

1.       Млечен

Белите неща перфектно подчертават статуса на своя собственик, а през студения сезон добавят нежност и ефирност към визията. И в новите колекции дизайнерите съветват да погледнете по-отблизо по-топлия млечен нюанс.

2.       Благородно кафяво

Класика на есенно-зимния гардероб са нюансите на кафявото: от карамел и сметана до богат коняк. Плетени рокли, копринени миди поли, силуетни палта.

За да актуализирате и разнообразите визията, не забравяйте за акцентите: големи бижута или минималистични скулптурни форми в злато. Благородното кафяво е идеално комбинирано със синьо и бяло.

ТОП цветове за интериора за 2023 г.

3.       Зелено

За популярността на такъв неочакван цвят като зеленото през сезон есен-зима 2023/24 благодарим на природата и повишения интерес към неговото опазване. Дизайнерите на френската марка Givenchy признаха, че при създаването на новата колекция са черпили вдъхновение от обраслите градини. И точно такива нюанси тази есен ще станат едни от най-актуалните.

За да създадете модерна визия, когато пробвате артикули в тези цветове, не забравяйте да им добавите метален блясък под формата на бижута. Или хвърлете дълго тънко метално палто на раменете си - то ще се превърне в ярък и в същото време много универсален акцент в есенната ви визия.

4.       Сиво

Един от най-„скъпите“ нюанси в света на модата и стила не губи своята актуалност от няколко сезона. Монохромната визия с много елементи от един и същи цвят винаги изглежда стилна.

Ярки и сочни: Модерните цветове в дрехите на сезон пролет-лято 2023 г.

5.       Червено

Много модни къщи включиха карминово червено в своите колекции този сезон. Обичате ли да сте център на внимание? Чувствайте се свободни да изберете визия само в червени нюанси. По-скромните фенове на модата могат да се справят с акценти: щампи с пръски от червено или ярко червени аксесоари.

Е, за ефектен стил си струва да добавите кашмирен пуловер от този нюанс или елегантни обувки с ниски токчета към гардероба си. Сини дънки, червени обувки и червен овърсайз пуловер – това е минималният комплект, който ще добави комфорт и женственост към есенната ви визия.

6.       Черен

Никога няма достатъчно черно! Затова неизменната класика остава с нас и през настоящия сезон. Черен прав панталон с ниска талия и обемен изрязан пуловер или копринена миди/макси пола с обемно черно сако с подплънки + черно дълго палто + аксесоари = елемент от гардероба, който ще бъде в тенденция днес и винаги.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кои признаци издават фалшивия алкохол спрямо истинския?

5 забрани, които спазват дълголетниците

Как се пише: узаконяване или озаконяване?

Как да се уморявате по-малко: 5 храни за повече енергия

Защо не трябва да пиете вода преди лягане?

Колко ядки е препоръчително да се ядат на ден?

10 трика за избягване на сънливостта след обяд

Влияят ли татуировките върху здравето на кожата?

Ето кои змии не само симулират собствената си смърт, но и използват специални кървави ефекти

Няма да повярвате за какво може да ползвате пепелта от печката

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com