6 причини защо сексът с един човек е най-хубав

20045
6 причини защо сексът с един човек е най-хубав
Снимка: Thinkstock/Guliver

Сексуален живот и моногамия са два различни полюса, които трудно могат да бъдат свързани. В свят, в който отворените връзки са повече от браковете, моногамията няма място. Сякаш остава някъде далеч в американската мечта за щастливо семейство с две деца, хубава кола и бяла ограда.

Решихме да разгледаме моногамията по-задълбочено. Все още има, или поне се надяваме, романтични влюбени двойки, които предпочитат един и същ партньор в леглото си. В подкрепа на тези сериозните, представяме шест начина, които да покажат как моногамията прави сексуалния ви живот много по-добър от този на другите.

8 неща, които задължително трябва да правите ПРЕДИ секс

Хигиената преди и след секс е от изключителна важност. Това са няколко неща, които задължително трябва да правите преди секс:За жените:...

1. Моногамният секс е емоционално обвързан

Когато имаш дълга сериозна връзка, даваш най-доброто от себе си за половинката си. Показваш най-добрите си качества в леглото, които те е било срам да покажеш пред другите. Чувстваш се сигурен и защитен и се отдаваш на фантазиите си. Според изследвания сексът за една вечер не ти позволява да се представиш в най-добрата си светлина.

2. Моногамният секс има психологическо предимство

Много по-лесно е да се отпуснеш и да оставиш удоволствието да те завладее. Не е необходимо да се притесняваш през цялото време за края. А и не ти се налага да се притесняваш за предишните му партньори, тъй като от доста време насам единствения такъв си ти.

3. Нещо познато е... естествено, в добрия смисъл

6 неща, които задължително трябва да правите след секс

Има някои неща, които са задължителни след секс и всички трябва да сме наясно с тях. Това са 6-те неща, които никога не трябва да пропу...

Понякога връзките страдат точно от факта, че вече всичко им е твърде познато и еднакво. Погледната от положителната страна Познато звучи много по-добре. Правиш секс с човек, който познава всички извивки на тялото ти, знае как да ти достави удоволствие, знае точно какво и колко искаш.

4. Предразполага към постоянно желание за разнообразяване на сексуалния живот

Понякога експериментите в леглото могат да бъдат плашещи. Но когато имаш до себе си човек, в когото си сигурен, всичко се превръща в едно приключение. Ставаш изследовател на удоволствието, който търси нови и нови изживявания. Често някой двойки дори канят в леглото и трети човек, който да внесе нов полъх във връзката им.

5. Предразполага към искрени изявления

В момент на удоволствие, когато искаш още и още, си готов да споделиш най-големите си фантазии. Естествено, срамът идва след това, а дивите ти сексуални изблици те карат да се изчервяваш. Но когато имаш сериозния ти партньор от другата страна на леглото винаги е някак по-лесно.

3-те най-неопитни ЗОДИИ в секса

Е, не всички сме добри във всичко. Тези няколко зодии имат особености в характера, които ги правят или по-затворени, или по-плахи. Това...

6. Може да бъде толкова вълнуващ, колкото и полигамния секс

Както и да звучи, да, така е. Сексът с непознати е просто секс. Целта е и двамата да стигнат до края и всичко приключва. За разлика от това, сексът с дългогодишния партньор е предизвикан от желание и страст. Едни истински авантюристи винаги готови за нови приключения.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Тази домашна захранка за шаран ще подобри вашия риболов значително

8 вредни комбинации от храни, които ядем ежедневно

Как се пише: известна или извесна?

Защо бабите закачат дафинов лист над леглото

Как да пречистите дома си от негативна енергия със сол

Знаете ли каква информация носи всяка цифра от ЕГН-то

Учени: Срещите с приятели ни предпазват от внезапна смърт

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com