6 признака, че не изглеждаме добре в мъжките очи

3034
6 признака, че не изглеждаме добре в мъжките очи
Снимка: iStock

Всяка жена се стреми да бъде красива и привлекателна и да буди възхищение,в очите на мъжете. Ето защо тя поддържа прилежно своите коса, лице и фигура, като се старае да бъдат безупречни. Малките подробности обаче, са от съществено значение за това. Те могат да превърнат простия и обикновен външен вид в унекален, но могат и да имат обратния ефект и да съсипят и най-перфектната визия. 6 са основните неща, на които мъжете обръщат внимание, за това как изглеждаме ние в техните очи. Кои са те?

1.Никой не би ви обърнал внимание, ако имате червило по зъбите, очната ви линия или молива за очи е размазан, а спиралата е толкова изсъхнала, че чак се рони от миглита ви. Нещото, което трябва да направите, за да избегнете този немарлив на пръв поглед вид е да се поглеждате в огледалото от време на време през деня, за да забележите навреме несъвършенствата в грима си. Освен това едобре да използвате основа за грим, върху която нанесените сенки или молив няма опасност да се размажат.

4 начина да повишите самочувствието си и да станете по-самоуверени

Психолозите са на мнения, че само уверен човек може да достигне определени висоти в живота. Високото самочувствие дава на човек уверено...

2.Устните са една от най-деликатните части на лицето ни, които често под влияние на сухия или много студен въздух се напукват и губят своя привлекателен вид. Червилото, нанесено върху напуканите ви устни не е начинът да прикриете това състояние, а напротив, така ще го подчертаете още повече. Вместо това е по-добре е да ги намажете с подхранващо масло или балсам.

3.Много жени имат проблемна кожа на лицето, по която има петна, дребни пъпки или фини бръчки, които те се стремят да прикрият с нанасянето на огромни количества пудра и фон дьо тен. Истината обаче е, че мъжете не харесват жена,  чието лице  изглежда като маска. За да се справите с тези несвършенства трябва да ги лекувате, а не да ги скривате под грима.

4.Няма нищо по-отблъскващо за мъжете от жена, с обелен лак на ноктите или такива, които са изпочупени и с различна дължина. Ако не сте имали време да идете на маникюр, то можете и сами да се погрижите за тях, като премахнете остатъците от лак и леко ги подравните с помощта на пиличка.

5.Видът на косата също е важен. Ако боядисвате косата си е добре да го правите на 3-4 седмици, за да не прораснат корените й прекалено много. Друго много важно е да подрязвате краищата й периодично, за да не цъфтят и  така тя да изглежда повяхнала и безформена.

5 стъпки да изградите добра връзка ... със себе си

В живота много от нас просто не си позволяват да бъдат каквито са и истински да се приемат. Опитваме се да живеем спрямо правилата на д...

6.По-светлия или по-тъмен фон дьо тен, различчен от цвета на шията ви също изглежда зле. Когато избирате тази козметика, нанесете под брадичката си три от най близките до цвета на кожата ви цветове и изберете този, който се доближава максимално до тена на шията.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 22 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 22 май /валутен калкулатор/

Знаете ли колко е дълга Стара Планина

5 мощни талисмана за късмет, успех и пари

Отношенията ви са в криза? 4 знака, че Вселената тества връзката ви

Как да върнем страстта във връзката си?

3-те принципа, върху които се гради щастливият семеен живот

Как да превърнете вазата в талисман за сбъдване на желания?

5 неща за себе си, които трябва да кажете само на мъжа, за когото ще се омъжите

Модните тенденции, които се върнаха от миналото и защо

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com