6 признака, че половинката ви се кани да ви предложи брак

3290
6 признака, че половинката ви се кани да ви предложи брак
Снимка: iStock

Имате половинка до себе си, живеете заедно и имате дълга сериозна връзка. Обикновено в един момент нещата стигат до брак.

Всичко се развива от само себе си, от един поглед и една открадната целувка. Работата се задълбочава от ден на ден. Неусетно в един момент чувствата вече са така дълбоки, че и двамата чувствате, че не можете един без друг.

Клишето е, че мъжът е този, който поема обикновено инициативата в този случай. Ето какви са признаците, че се кани да ви направи предложение.

1. Все по-често ви подпитва искате ли деца и колко точно.

За ваша голяма изненада след години на загадъчно мълчание, силната ви половинка внезапно започва да се интересува дали искате деца и колко точно. Изведнъж "мъжагата" се е превърнал в нежен и загрижен мъж, копнеещ да стане бащата на вашите деца. Започва да се заглежда в магазините за играчки, вместо в тези за алкохол и цигари. Внезапно се замисля да смени любимата си червена спортна кола за удобен семеен миниван. Търси в интернет детски имена.

2. Прекарва значително по-малко време с компанията си.

Сигурен признак, че той вече е узрял за истинско семейство и деца е фактът, че постепенно се отдалечава от досегашната компания. Истината е, че повечето от досегашните му приятели вече са семейни и имат свои деца. Интересите им почват да се разминават, графиците също. Вече не им е интересно заедно и той започва да копнее за свое семейство и за спокойни вечери у дома.

Най-ефективните начини да спасим РАЗПАДАЩ се БРАК

3. Изненадващо се интересува какви бижута харесвате.

Досега не е забелязвал какво точно виси на шията или на китките ви, но нещата вече се променят. Виждате как оглежда уж дискретно бижутата в магазините и се допитва до мнението ви и то за пръв път откакто го познавате. Внезапно започва да сърфира усилено в сайтове в интернет, от които досега не се е интересувал и за пръв път ви пита кой е любимия ви скъпоценен камък.

4. Повечето му приятели са семейни с деца.

Започва да селектира  приятелите си така че повечето от тях да са семейни и с деца. Някогашните бохемски компании с литри алкохол и чужди жени вече са минало. Направо не може да повярвате колко се е пременил и колко е променил средата си към по-добро. Може би вече наистина му е дошло времето да мисли за собствени деца и семейство.

5. Опитва се да спестява и обръща повече внимание на бюджета си.

Предишният разсипник, готов да пръсне куп пари за спортна кола, по клубове, ресторанти и почивки, вече го няма. Днес той е фокусиран върху вас самата повече от всякога. Влага пари в дома ви, в бъдещето и във вас самата и вашите нужди. Бюджетът му става все по-балансиран и разумен, без екстравагантните изцепки, които е правил до момента с финансите си.

Тези зодии ще получат предложение за БРАК в края на АВГУСТ

6. Активен е в поддържането на контакт с родителите ви.

Може да останете приятно изненадана, че започва да търси все по-близък контакт с родителите ви, които до този момент всячески е избягвал. Гледа мачове с баща ви, обменя рецепти с майка ви и приема всяка покана за вечеря от тях без проблем, дори носи вино.

7. Използва местоимението "ние", когато говори за мечтите и целите си.

Думичката „аз“ все повече отстъпва място в речника му за сметка на доскоро почти непочнатото „ние“. Семейното планиране все повече занимава съзнанието му, а целите и мечтите му стават все по-дългосрочни и смислени и неизменно включват и двама ви.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как правилно се пържат бланширани картофи, така че да са много хрупкави?

Какво може да се използва вместо фолио: 5 варианта за перфектни ястия

Древни скелети, открити във Франция, разкриват убийства в мафиотски стил

Златни правила: как да изберем добро вино в магазин?

Черният шоколад преди лягане не вреди на нощния сън

Ябълка през нощта: добре или зле?

„Лазаре, стани“ – какво се случва с Лазар след възкресяването му?

Как да излезем от Великия пост, без да навредим на здравето си: 10 правила

Какво се прави в църквата на Цветница?

Дерматолог разкри дали трябва ли да измиваме косата си два пъти с шампоан

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com