6-те зодии, които имат най-добрите лидерски качества

10909
6-те зодии, които имат най-добрите лидерски качества
Снимка: iStock/Guliver

Анализът на Зодиака показва, че представителите на половината от зодиите: „огнените“ (Овен, Лъв и Стрелец), „земните“ (Козирог и Телец) и „водният“ Рак притежават лидерски качества. Обединяват ги техните високоморални качества: честност, прямота, искреност, почтеност. Изявяват се като справедливи ръководители, увличащи колегите си и стимулирайки ги да разкриват напълно възможностите си. Ако са добри оратори, то стават и добри политици, мотивиращи масите. Като партньори в семейството са перфектни – на тях винаги може да се разчита. Разбира се, има и определени различия, които ще бъдат анализирани по-долу.

1. Козирози – природно интелигентни и изключително организирани във всяко отношение те не се огъват пред трудностите и ги преодоляват, независимо какви усилия им струва това. А това е вдъхновяващ пример за подчинените им. Въпреки добросърдечни и дълбоко чувствителни, не се колебаят да действат коравосърдечно, когато решат, че това е необходимо.

3 зодии, на които всички ще завиждат през август

Третият летен месец е на прага ни и ние го пускаме със слънчеви усмивки! Море, пясък, вкусна храна и свежи напитки - всички сме готови ...

2. Овни – високоморални, те винаги ще помогнат, когато заемат лидерска позиция. И въпреки, че не търпят да им се отказва, хората ги приемат изключително позитивно и се стремят към приятелството им. Притежават точна преценка за нещата, което, при тяхната настойчивост, ги правят исканите лидери, които ще осигурят професионални успехи на подчинените.

3. Лъвове – това са лидери от най-висш ранг – притежават несломима борбеност, целеустременост, амбиции, съчетани с мъдрост и силна харизматичност; за тях няма недостижими цели и те придават своята увереност на подчинените, които знаят, че ще са оценени по достойнство. А Лъвиците се изявяват като непоколебими крепители на семейството, основавайки се на непресъхващи обич и уважение.

4. Стрелците са работохолици и извършват всяка поставена им задача с изключителна прецизност, независимо от нейната значимост или комплицираност. Изискват същото от подчинените си и, притежавайки силна вродена интуиция, лесно различават трудолюбивите от мързеливите, добронамерените от недоброжелателите, искрените от подлите… Така подбират правилните хора, с които осъществяват целите си.

5. Раци – последователно и педантично синхронизират дейностите на ръководения от тях колектив по възможно най-точния начин. Бидейки подчертано социални личности и безусловно вдъхвайки доверие, те заемат лидерска позиция като че ли от само себе си. Присъщото им детайлно анализиране на подробностите споделят с готовност с подчинените си и вземат под внимание техни мнения и идеи.

6 зодии с късмет във всичко през АВГУСТ

Всички сме потънали в лятото през август дали на работното място, или на почивка, всички сме август и отвън, и отвътре. Сезонът на море...

6. Телци – проявяват се като респектиращи ръководители, дистанциращи се съзнателно от подчинените си; когато считат за нужно проявяват към тях неоправдана строгост, с което внедряват чувство на страхопочитание, но така пресичат всякакви опити да бъдат манипулирани с цел постигане на облаги или за други користни цели.

Надяваме се, че горният анализ ще ви ориентира доколко вашият ръководител отговаря на представителите ви за истински лидер.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com