6 знака, че човекът до вас НЕ търси дългосрочна връзка

3207
6 знака, че човекът до вас НЕ търси дългосрочна връзка
Снимка: iStock/Guliver

Когато човек е влюбен, не забелязва, че другият до него може би не е толкова запален по идеята за дълга връзка. Понякога партньорите се „присламчват“ в една връзка, в която се чувстват спокойни и са там за малко, докато не намерят по-правилен за тях човек.

Има някои знаци, които ни подсказват, че човекът до нас не търси дълга връзка. Ето кои са те:

7 начина да привлечете нова любов в живота си

Понякога си мислим, че любовта ни е забравила и все ни подминава, докато един ден не се окаже, че ние не правим достатъчно, за да я при...

1. Не ви запознава с роднини и приятели – ако човекът до вас има перфектно отношение, излизате, забавлявате се, но никога не ви допуска в близкия си роднински или приятелски кръг, тук има нещо гнило. Това означава, че не иска другите да ви опознават много, защото няма намерение да е с вас за дълго време.

2. Не живеете заедно – или дори, ако живеете заедно, то не е постоянно – идва си, отива си и никога нямате усещането, че сте се преместили да живеете заедно. Това е още една защитна реакция, която показва, че другият иска да се чувства комфортно да си тръгне по всяко време, без нещо да го спира.

3. Не ви казва „Обичам те“ – много партньори странят от тези две думи, за да не се обвържат по-дълбоко. Обикновено, ако вие му го кажете, отговаря „И аз“ или с нещо друго, което не казва директно двете заветни думи. Знайте, че ако това продължи прекалено дълго, със сигурност е знак, че тази връзка няма да продължи вечно.

4. Не коментирате брак и деца – дори не споменавате какви са вижданията ви по този въпрос или ако се опитате, другият човек директно сменя темата. Тези теми са ужасяващо плашещи за някой, който знае, че връзката, в която се намира, няма да продължи дълго. Затова и тези теми са табу!

7-те най-често срещани лъжи във всяка връзка

Няма как да казваме истината в абсолютно всяка ситуация, в която се намираме. Има неща, за които е по-добре да излъжем, за да не нарани...

5. Не прави изненади – винаги оставя романтичните вечери, пътувания и планове на вас. Някак си не иска да си мислите, че е прекалено влюбен и че измисля какви ли не прекрасни преживявания, за да си постави граница между него и вас. Ако винаги вие сте човекът с подаръците и изненадите, а другият само взима, но не дава нищо насреща – имайте си едно наум.

6. Не споделяте общ бюджет – човек, който няма намерение да влага времето и чувствата си за дълго в една връзка, той избягва да влага и финансите си. Пази това, което е спечелил, дори може би не знаете точно колко печели и никога не дава да се спомене за общ бюджет. Внимавайте, ако това продължава, когато сте заедно с години.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Стихотворение за 19 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 19 април 2024

Таро хороскоп за 19 април 2024

Стъпки в пясъка: Притча, която всеки християнин трябва да прочете

Да имате приятелка от тези зодии е истински дар

Какво е сомнилоквия и колко хора са засегнати от този феномен?

Как се наричат нишките в банана и напълно безопасни ли са за здравето ни

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Скрити лимонки: Това са наистина най-сексуалните зодии

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно