7 модни тенденции в очакване на пролетта

14238
7 модни тенденции в очакване на пролетта
Снимка: iStock/Guliver

Пролетта е във въздуха. Тръгваме към нея с бързи и уверени стъпки, нови мечти и нови модни тенденции. Тази пролет ще бъде и пъстра, и бяла, и нежна, и елегантна, и секси. Нетърпеливи ли сте да обновите гардероба си и да закупите първите си сетове за благоуханната пролет? Вижте какво ще е на гребена на модната вълна.

Ярки, дръзки и нахални цветове, грабващи вниманието

5 начина да помогнете на имунитета си през пролетта

Не само зимата, но и пролетта е сезон на настинки поради факта, че при смяната на сезоните имунната защита спада. След дългата зима, тя...

Тази пролет новите модели са наистина ярки и заслепяващи – тревисто зелено, циклама, наситено оранжево, слънчево жълто. Рокли, ризи, панталони – всичко, което може да носите през пролетта, ще бъде оцветено в ярки краски. Обикновено са решени в един ярък тон, но вие може да създадете своя собствена визия, съчетавайки два ярки тона с малко бежово или бяло за баланс.

Като казахме бяло – то е навсякъде

Белият цвят ще стои и върху тениските, и върху роклите ви. Не можем без него през топлия слънчев сезон. Най-модерни ще са белите рокли с нестандартен и щур дизайн – буфан ръкави, лазерно прорязване, обемни полупрозрачни поли, дълбоки цепки на изненадващи места. Секси загоряла кожа, прозираща под белия цвят на дрехите ви – какво повече може да очаквате от пролетта?

Платформи

Голямото завръщане на платформите бележи пролет-лято 2022. Интересното е, че ще ги видим навсякъде – и върху официалните обувки, и върху джапанките, и при спортните и удобни модели. Те добавят височина и издължават фигурата, съхранявайки удобството.

Модата в букетите през 2022 година

Основното правило за съставяне на букети през 2022 г. ще продължи да бъде естествеността. Идеалната композиция за тази година изглежда ...

Дълги разкошни поли

Те са удобни, привличащи вниманието и пълни със свобода. Моделите този сезон  ще бъдат съобразени с всеки вкус – или за всекиго по нещо – и свободни модели, и полупрозрачни материи, и носещи спортен дух, и елегантни интересни кройки, напомнящи за морското дъно и русалките.

Вълшебни камбанки

Поли и рокли, бухнали и разкошни, грабващи погледа с дизайна си на камбанки, шестват на модните подиуми и съвсем скоро ще ги видим и на улицата. Те са удобни, защото дават свобода на движенията, прикриват широкия ханш и се съчетават идеално с платформите, които също ще бъдат на мода. Изборът на материя оставяме на вас.

Секси, по-секси, най-секси

5 любими ретро неща, които стават модерни през 2022 г. и ни карат да изглеждаме страхотно

Дънки с ниска талия и широки крачоли След като станаха модерни дънките с висока и още по-висока талия, ниската талия сякаш стана забра...

Цепки до талията, материи, напомнящи рибарска мрежа, много прорязания, разкриващи плът, мини дължини, бюстие и прозрачни материи и дантели – това лято дрехите ще бъдат всичко друго, но е и скучни. Секси стилът е по-подходящ за младите дами, но част от моделите идеално може да съчетаете с клин и да блеснете с познанията си по мода на всяка възраст.

Сако назаем

Саката този сезон не са просто овърсайз, те са огромни и в тях има място и за приятелката ви. Тази визия е много дръзка и увеличава размера на горната част на тялото ви. Комбинирайте с клин или къс панталон, за да не изглеждате безформени, макар че световните дизайнери ги съчетават със също толкова свободни и широки панталони.

Вдъхновихме ли ви? Приятен шопинг!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 15 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 15 май /валутен калкулатор/

Как да освежите уморените клепачи: процедури, които определено помагат

Свеж вид: 10 начина да освежите насълзените очи

Модните грешки, които визуално ще ви направят по-дебели

4 признака на женска небрежност, които отблъскват мъжете

Защо младите мъже харесват по-възрастни жени: 9 причини

5 досадни навика, които слагат край на връзките – имате ли ги?

Знаете ли какви жени уважават мъжете най-много?

Кои неща в нашата кухня обикновено използваме неправилно и къде грешим?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com