7 неща от женския гардероб, които мъжете мразят

5799
7 неща от женския гардероб, които мъжете мразят
Снимка: iStock/Guliver

Силната половина на човечеството предпочита доказаната през годините класика и се страхува от крещящите модерни неща. Ако не всички, то със сигурност огромното мнозинство.

В преследване на перфектния външен вид ние не пестим сили и време, за да спечелим сърцата на мъжете. Облеклото играе ключова роля в тази задача. Често обаче дори не осъзнаваме, че този или онзи елемент от гардероба всъщност предизвиква точно обратната реакция при тях. В популярните форуми разгледахме какво мъжете смятат за най-досадните неща от женския гардероб и какво предизвиква истинско отвращение у тях.

1. Ultra trend очила

Те споделят, че не харесват моделите очила, които са модерни днес. Всички са с големи, дебели или странни рамки. По-добре е да носят нещо по-елегантно. Мъжете са сигурни, че очилата трябва благоприятно да подчертават чертите на лицето, а не да ви превръщат в Сибил Трелони от Хари Потър или Нео от Матрицата.

Ето как да бъдете СТИЛНА жена

2. Много аксесоари в една визия

Мъжете не обичат, когато една дама е натрупана като коледно дърво. Например жена, която ходи с кожено яке, голяма огърлица на гърдите, златни обеци, колан Gucci и дизайнерска чанта в ръцете си - всичко това едновременно. Това е пресилено!. Спазваме мярката във всичко и помним правилото на два аксесоара. Подходящо е в почти всяка среда.

3. Забрадка

Един мъж споделя, че ако отиде на първа среща и тя се появи със забрадка, вероятно ще е и последната им среща. Да, вие сами знаете, че трябва да изберете визия според ситуацията, а не да се стремите да шокирате партньора си без излишна нужда.

4. Високи токчета

Уви, дните на Мерилин Монро отдавна са потънали в забрава и сега на мода са по-малко претенциозните обувки. Омраза е може би твърде силна дума, но обувките с висок ток наистина са гадни, твърдят форумите. Така че класическите маратонки са не само удобни, но и момчетата ще съберат по-малко негативизъм.

Най-актуалните модни съвети за момичета през пролетта

5. Мъжки стил

Повечето от мъжете споделят, че не харесват мъжествени жени или жени, облечени в мъжки дрехи. Оставете тежките си ботуши, мотористкото яке или XXL костюма за вашето гадже.

6. Гащеризони

Гащеризоните изглеждат глупаво на всеки човек, когото сме виждали да ги носи, споделят във форума. Определено гащеризонът никога не може да замени рокля или костюм от две части.

7. Дънки с много дупки

Да оставим настрана дънките с дупки (особено тесните!) Струва си, дори само защото този сезон класическите модели с права кройка са на мода.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Има ли отровни паяци в България?

7 знака, че сте в егоистична и токсична връзка

Без магия: жените с тези качества винаги ще имат много почитатели

Как най-лесно се отделя жълтък от белтък?

Как за секунди да почистим секундното лепило?

Зодиите, които притежават неустоим чар

Петте най-страховити и забранени места за посещение в света (ВИДЕО)

Кога мъжете съжаляват за действията си, но не го показват?

Как да се справим с пасивно-агресивното поведение на човек?

Как се пише: християнски или христиански?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com