7 признака, че не бива да прибързвате с предложението за брак

986
7 признака, че не бива да прибързвате с предложението за брак
Снимка: iStock

Имате пръстена, роклята и всичко останало, от което се нуждаете, за да стигнете до пътеката – но имате ли вие и вашият партньор всичко необходимо, за да успеете в дългосрочен план? Преди да кажете „да“, информирайте се за червените знамена, които може да сте пренебрегнали, и отделете време, за да решите дали това са проблеми, които двамата можете – или не – да разрешите преди големия ден…

1. Вашият годеник е незрял и непредвидим

Една основна индикация, че вашият партньор може да не е правилният човек, за да се ожените, е свързана с тяхното ниво на зрялост. Не само проблем, свързан с възрастта, незрелостта от страна на вашия партньор може да означава, че той е бил неуспешен в определени области, считани за „основни житейски умения“ – което може да се преведе като ненадежден партньор в брака. Ако вашият годеник има проблеми „да се грижи за себе си, да управлява финансите и личното си пространство, да държи на работа и да прави планове за живота и бъдещето си“, това може да е знак да спрете брачните планове.

2. Страхът ви насочи към пътеката

Друг основен червен флаг, който трябва да имате предвид, преди да тръгнете по пътеката, е страхът. Да се ​​ожениш за някого от страх (независимо дали този страх е свързан с безпокойство от нараняване на чувствата на партньора ви или страх от реакцията му, всъщност е ясен знак за нездравословно партньорство. Ако изпитвате този тип страх, това е предупреждение, че трябва да обмислите да направите крачка назад.

Най-ефективните начини да спасим РАЗПАДАЩ се БРАК

3. Отказваш се от нещата, които са важни за теб

Отказването от това, което е важно за вас е едно от червените знамена, които не трябва да пренебрегвате, когато правите планове да се ожените за партньора си. Най-важният въпрос тук, не е толкова от какво се отказвате, а защо. Ако източникът има всичко общо с влиянието на вашия партньор и малко общо с вашите собствени избори, това може да е скрит знак, че не трябва да се жените.

4. Отказвате се от пълен контрол във връзката

Смятате ли, че имате малък, ако изобщо имате някакъв контрол? Ако вашият партньор настоява да управлява решенията на всяка крачка, шансовете са това само да продължи (ако не и да се влоши) във вашия брак. Ако един партньор има пълен контрол в една връзка, това не трябва да се пренебрегва като червен флаг. В една истинска, изпълнена с любов връзка няма шефове.

5. Винаги има за какво да се карате

Постоянните караници също са червен флаг, че не трябва да се жените. В крайна сметка, независимо дали вие или вашият партньор избирате битките, постоянните караници може да са индикатор, че нещо по-съществено се крие под повърхността. Основните проблеми, причиняващи рутинни конфликти във връзката ви, са неща, които трябва да се стремите да разрешите, преди да се ожените.

Идеалната възраст за брак е ето ТАЗИ!

6. Не познавате годеника си от много време

Колко дълго познавате партньора си играе ключова роля в прогнозирането на успеха на вашия предстоящ брак. Въпреки че всеки случай е различен, безопасно е да се каже, че въпреки че в момента може да изглежда като сигурно нещо, отделянето на време, за да опознаете партньора си, е от решаващо значение за поставянето на основата за брак по-късно. Това не означава да отмените сватбата си, но ако и двамата сте решени да я направите – какъв е проблемът да удължите годежа си достатъчно дълго, за да сте сигурни?

7. Не се чувстваш добре в себе си, когато си с него или нея

Трябва добре да помислите дали връзката е добра за вас. Ако времето, прекарано заедно, ви кара да се чувствате повече отслабени, отколкото приповдигнати, това вероятно е знак, че двамата просто не си пасвате добре – и бракът определено няма да поправи това.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

От мрънкане и стрес: храни, които съдържат много магнезий

С какво се храни шаранът?

Любителка на животните обърка помпон от шапка с ранен таралеж и хукна да го спасява (СНИМКА)

Как да запазите спокойствие, когато всичко около вас предизвиква стрес

С какво се храни синигерът?

"Русият" шоколад на Франция срещу розовия на Швейцария: Кой ще спечели битката?

Кога е полезно жабуренето с кислородна вода?

Защо имаме вдлъбнатина между носа и горната устна?

Как се пише: заместник министър-председател или заместник-министър-председател?

Това са най-мразените зодии

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com