7 сигурни начина да разпалим страстите отново!

42370
7 сигурни начина да разпалим страстите отново!
Снимка: iStock/Guliver

Всяка връзка има своите силни и слаби моменти. Понякога на нас ни се искат повече спокойствие и романтика, а партньорът ни е зареден с енергия за шумни вечери с много хора, които точно сега за нас са настина много изтощителни. В любовта няма граници и тя е красива приказка, която всеки от нас пише сам за себе си. Когато имаме труден момент в отношенията с любимия и усетим, че не всичко върви по мед и масло, можем да внесем малко огън във връзката с няколко трика. 

Номер 1
Предизвикай лек скандал!
Вашата връзка е в твоите ръце! Провокирай го с нещо дребно и инициирай малка караница по между ви, която да ви разгорещи. Всички знаем, че любовната игра, след като вдигнем малко кръвното е много по-страстна. Приложи театралните си умения и гарантирано ще останеш доволна!

Номер 2
Приготви му изненада!
Най-хубавите подаръци са неочакваните. Няма човек, който да не обича изненадите. Всички имаме его и сме донякъде горделиви, обичаме гъдела от специалното внимание, насочено към нас особено от любимия човек. Красива изненада – малък подарък, добра новина, ръчно направена картичка или каквото ти хрумне, ще го накара да те погледне отново с влюбени очи. 

Номер 3
Организирай пътуване!
Отделете няколко дни само за вас двамата. Не се бави, запази още този уикенд, някое романтично място, където да прекарате два дни само в леглото. Емоциите от пътувания възбуждат и мъжете и жените, така че и двамата ще бъдете готови за страстни изживявания. Бъдете отново влюбени и се насладете на любовта си. 

Номер 4
Купи си ново бельо!
Понякога мъжете изобщо не забелязват бельото да половинката си. Но страстното бельо, облечено в правилния момент с предизвикателна любовна игра може да направи чудеса. Време е да носиш жартиери и да се подготвиш за бурна нощ! 

Номер 5 
Използвайте играчки!
Ако и двамата обичате секса и разнообразието, то е време да се снабдите с интересни принадлежности в леглото. Скуката в интимния живот ще изчезне мигновено, а удоволствието ще подсили връзката ви. 

Номер 6
Изпълни най-голямото му желание!
Може би имате дълга връзка и сте преживели много заедно, но ежедневието и еднообразието убиват страстта. Време е да си спомниш кои са най-съкровените му желания и да помислиш как да ги изпълниш, за да задоволиш нуждите му. Дай всичко от себе си, за да изживеете красиви и страстни мигове.

Номер 7
Превърни фантазиите ви в реалност!
Ако отдавна не сте бошували в леглото, както ти искаш, е време да поговорите отново какви са най-любимите ви неща в секса. Споделете си за всичко, което обожавате в тялото на другия. Впуснете се в истории за нестандартни пози, еротични мисли и не приключвайте само с разказите! Изпълнете всички фантазии, които обмените. 


Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо НЕ трябва да пускате пералня 2 поредни пъти

Лошо е за вас, за котките и за кучета: не можете да правите това в двора

Трябва ли да са топли яйцата за боядисване?

Тези хитринки за боядисване на яйца ще ви спестят много време!

Прясно агнешко месо - да изберем

Кога се приготвят козунаци за Великден?

Стихотворение за 30 април 2024

Таро хороскоп за 30 април 2024

Ако имате дъщеря, прочетете тази притча

Намислете си число от 1 до 20 и вижте КЪСМЕТЧЕТО си за май месец

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно