7 сутиена, които всяка жена трябва да има

14949
7 сутиена, които всяка жена трябва да има
Снимка: fsHH / Pixabay

Сутиенът е естествена част от ежедневието на всяка жена. Както дрехите, така и той трябва да бъде избран според повода. За всекидневните неща имате нужда от един сутиен, за официално събитие от друг, за спорт – от трети вид и така нататък. В следващите редове ще посочим 7 сутиена, които всяка една жена трябва да има в гардероба си.

Изчистен безшевен сутиен

Защо спането със сутиен е вредно?

Сутиенът е един от задължителните и незаменими артикули от дамския гардероб. Много момичета толкова свикват с този аксесоар, че дори сп...

Той може да стане любима част от облеклото на всяка дама. През лятото не се  вижда под семплите дрехи, а пък през зимата не се очертава под прилепнала блуза. Спокойно можете да го носите и под бяла лятна блуза, където класическият сутиен няма да е много подходящ, освен ако не искате бельото ви да се вижда и не се притеснявате от това.

Също така, безшевният сутиен не се впива и не дразни гърба. Можете да го откриете изработен от ликра или пък от памук за по-естествено усещане. Единственият недостатък е, че трябва да го сменяте на всеки 6-8 месеца, защото се отпуска лесно заради честото носене.

Спортен сутиен

Ако не харесвате класическите сутиени, защото ви стягат и не са ви удобни, то този е идеален за вас. Дори да не спортувате, хубаво е да имате поне един спортен сутиен в гардероба си. Той оформя бюста, без да се налага да го регулирате или пък да се борите с неудобните банели. Можете да го носите у дома или когато не сте на официално събитие. Някои жени до толкова са свикнали с него, че дори са забравили за съществуването на останалите видове.

Push-up сутиен

Край на една ера – жените оставят сутиените вкъщи

Епидемията от COVID-19 и домашната изолация са на път да променят изцяло начина, по който жените гледат на носенето на сутиен. Все по-ч...

Този тип сутиени са удобни за блузи или рокли с дълбоки деколтета. Създават илюзията, че бюстът ви е по-голям. За съжаление тези сутиени не могат да се носят всеки ден, защото са неудобни – не позволяват на кожата да диша и често водят до изпотяване. Това може да бъде голям проблем, ако се носят лятно време, когато е най-топло. Във всички случаи, те са незаменими, когато сме на официална вечеря или събитие с рокля, която има по-дълбоко деколте.

Сутиен без презрамки/ гръб

В първият случай става въпрос за сутиен, който няма презрамки, но си е с обикновен гръб. Можете да го носите за рокли, които също се състоят само от бюстие, но нямат презрамки.

Вторият вид се разделя на два. В единия случай става въпрос само за силиконови чашки, които оформят бюста и са подходящи за силно изрязани дрехи. Във втория случай това е сутиен със силиконов гръб. При него отново се забелязва, но човек трябва значително да се загледа в гърба ви, за да го открие. Неудобството е, че лятно време кожата се запарва от силикона и това може да предизвика известен дискомфорт.

Бриджитка

7 грешки, които развалят красивия бюст

Когато сме млади не мислим за това, че всяка част от тялото ни изисква грижи, за да изглежда добре през годините, дори и бюстът ни. Има...

Това е наполовина изрязан сутиен, който има функцията и да повдига гърдите. Подходящ е за първа среща със секси официална рокля или пък ако ви се наложи да останете по сутиен, то със сигурност ще впечатлите мъжът срещу вас. Сутиенът подчертава формата на гърдите ви и ги прав по-привлекателни.

Бралетка

Можете да го видите във формата на топ или само като бюстие. Той е подходящ за дами със стегнат бюст, защото следва линията гърдите, но не ги стяга или повдига. Използвайте го за рокля или изрязана блуза, а също така може да бъде и основно облекло със сако отгоре, както все по-често се използва.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 3 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 3 май /валутен калкулатор/

Съпруг в депресия: 7 съвета как да му помогнете

5 предимства на това да си егоист, за които всеки удобно забравя

Искате да сте млади и красиви? Добавете този продукт към диетата си

Ако имате изсъхнал козунак - ето какво да направите с него

Как трябва да съхраняваме козунаците, за да са меки най-дълго време

Какъв брой яйца се боядисват за Великден

Как да боядисаме красиви великденски яйца, на които всички ще се възхищават

Направете това, ако разтегнете връзки или изкълчите ръката

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com